Hallottatok már a MESKA-ról (kézzel készült egyedi cuccok)? (beszélgetés)
Szerintem attól függ mit árulsz.
Én azt látom, hogy nagyon sok kézművesnek nagyon jól megy, ha minőségi terméket, és minőségit fotót tud készíteni.
Már fent vagyok. :) Itt senki nincs?
Veszélyes ez a Meska. Gyanítom, vásárolni többet fogok, mint eladni... :)
Úgy látom, vannak termékek, amelyek nagyon kelendőek. Pl. a szappanok. Jön a karácsony, szerintem fellendül kicsit a dolog. Én biztos, hogy innen szerzek be majd egy csomó mindent. De addig még lehet, hogy boltot is nyitok. :) Már alakul.
Sziasztok,
mennyire lehet eladni a meskán?
Már sokat hallottam róla, gyönyörű dolgok vannak fent, de én úgy látom, hogy kevés a vásárló, vagy rosszul gondolom?
Andi
Köszi nektek,hogy olvashattam a Meksáról! Én különböző szíveket fogok varrni,mindenféle felirattal,minden alkalomra.
Milyen levelet????Nem olvastunk semmit, mesélj!!!!!
Olvastátok a levelet? Bekeményítettek.
Még csak regisztráltunk, a bolt még nem él.
Ha kész lesz jelezni fogom!!
Neveket, légyszi! Megnéznélek titeket!
Igen ,már regisztráltunk!
Én nem tudom itt hogy van, én külföldre adózom :)
De szerintem tuti nem kell vállalkozónak lenned, mert akkor a vaterán se árulhatnál használt ruhát sem...
Senki?
mommy sikerült döntenetek?
Szerintem itt sem kell vállalkozónak lenni, ha bármit árulsz. Elvégre a Vaterán és a Teszveszen is ugyanez a helyzet.
Max. bevallod, ami bevételed származik belőle.
Nem tudom a többiek mit tudnak javasolni.
Bocsánat a lényeg kimaradt! A lányom ékszereket készít,(Ergóka) az adatlapján fenn van 1-2 munkája. Jómagam pedig babákat, állatfigurákat szoktam "mókolni".
Sziasztok! Tud valaki nekünk segíteni? Kész vannak a MESKÁ-ra szánt dolgaink. DE még nem raktuk fel, mert hallottunk ezt- azt, hogy valakit megbüntetett az APEH, mert nem adott számlát. S mi óvatos duhajok, szeretünk nyugodtan aludni! A lányom munkanélküli, én rokkantnyugdíjas vagyok. Megfordult a fejünkben a vállalkozás gondolata is, de a jelen helyzetben ez öngyilkosság lenne!!!!Valami jó ötlet kellene, hogy a kecske is jól lakjon és a káposzta is megmaradjon!!Ti hogy csináljátok? Ha tudtok segítsetek!! Előre is nagyon szépen köszönjük!!!!!!
Mert még nincs fenn, most fotózza a dolgait.
Kerestem, de milyen néven szerepel? Nem látom azokat az ékszereket, amiket itt felrakott.
Rendben. Gyermekjátékokkal (bohóc, állatfigurák...stb.) szoktam pepecselni. Eddig csak a család és barátok gyerekeinek készítettem ajándékba. Most még a "Jézuska" készülődik, de tervezem a Meskázást is. A lányom dolgaival hamarabb találkoztok majd. Ő előbb jár mint én.
Aztán majd szólj, hogy milyen néven szerepelsz, hogy megkukkanthassunk!!! :)
Megkukkantottam a hozzászólásait és varr. Ezt most csak megsúgtam! ;) :DDDD
További ajánlott fórumok: