Hallottatok az 1 perces novellákról? (tudásbázis)
ez jó, nem ismertem.
És melyik az a Wartburgos, mikor a saját balesetét olvassa az újsgban?
Ki látta?
F. hó 7-én délután fél hatkor moziba ment, és azóta nem tért haza Fehér Kálmánné sz. Flügl Márta negyenegy éves budapesti lakos. Személyleírása: magas növésû, de inkább alacsony, hízásra hajló, jobban mondva vézna termetû. Szeme: kék, illetve zöldes, esetleg fekete. Hajszíne bizonytalan, télikabátja sötétkék, helyesebben rozsdabarna, de lehet, hogy szürke, melynek gallérja prémmel szegélyezett. (Pontosabban: nem prém, hanem bársony, vagy semmiféle szegély sincs rajta.) Különös ismertetõjele: nõ.
A nyomravezetõ sürgõs értesítését várja
az aggódó férj
EZ IS NAGYON JO, NEKEM BEJÖN :D
Az élet értelme
Ha sok cseresznyepaprikát madzagra fûzünk, abból lesz a paprikakoszorú.
Ha viszont nem fûzzük fel õket, nem lesz belõlük koszorú.
Pedig a paprika ugyanannyi, éppoly piros, éppoly erõs. De mégse koszorú.
Csak a madzag tenné? Nem a madzag teszi. Az a madzag, mint tudjuk, mellékes, harmadrangú valami.
Hát akkor mi?
Aki ezen elgondolkozik, s ügyel rá, hogy gondolatai ne kalandozzanak összevissza, hanem helyes irányban haladjanak, nagy igazságoknak jöhet a nyomára.
a kedvencem..érdemes elgondolkodni rajta:)
itt elég sok van:)
-Jó napot.
-Jó napot.
-Hogy van?
-Köszönöm, jól.
-És az egészsége hogy szolgál?
-Nincs okom panaszra.
-De minek húzza azt a kötelet maga után?
-Kötelet? - kérdeztem hátrapillantva. - Azok a beleim.
idézet az oldalról :)
szia, Örkénynek tudok ilyen egyperces novelláit..érdemes elolvasni őket,de ne csak a válogatottakat :)
Ilka:)
itt van a novik között
Lehet hogy igen, nem emlékszem...
A történet 2 "barátrol" szol akik találkoznak, rutinszerüen megkérdik egymástol, hogy "hogy vagy" mindekettö "jol van" a novvela végén kiderül hogy egyiknek a belei is kilogtak...
Valaki emlékszik erre?
További ajánlott fórumok:
- Bérbe adnám a párom! Hallottatok már ilyenről?
- Használ valaki mosódiót? Mit hallottatok róla?
- Pco-sok Ti hallottatok róla?
- Töröcsik Mari milyen beteg hallottátok?
- Nem eszik a gyerekem! Hallottatok már étkezéssel foglalkozó orvosról?
- Www.gas.hu-gázárcsökkentési lehetőség. Hallottatok már erről az új lehetőségről? Tapasztalatok? Vélemények.