Hallottatok a meszesedés elleni csodaszerről? (tudásbázis kérdés)
en, megcsinaltam 21 napig, ( erellmeszesedesre gondolok , jeghiddeg lett a nagy labujam ....)
nincs fogghagyma szaga ! oda adtam ismeroseimnek, nem ereztek a foghagyma szagat ( elveszi a citrom gondolom ) osszetevesztetek a tojas likhorel ....
23 eve vesebeteg vagyok, kovet csinaltam ....forrasviz segicsegevel szabadultam meg most 23 eve az operaciotol ....
most egy honapja, az ultrahangnal homokszemcseket kaptak ( nekem, ez mar " normalis " , jo hogy nincs ko ! )
8 nap foghagyma + citrom fogyasztasa utan, elkezdte a vesembol kitakaritani a homokszemcseket , csipos eleg nagy fajdalomal ( a kamilaval valo tissztalkodas, majdnem egeszen elveszi ezt a kellemetlenseget ), eloszor felhulesre gondoltam ...de vizeletem tisszta volt ....
egy hetig tartot korubelul a vesetisztitas, akkor jottem ra, hogy a homokszemcseket dobta ki szervezetembol,
azota, a " normalis " nalam derek - vese kellemetlenseg , fajdalom egeszen elmult !
gondolom, ha ujra ultrahangot csinalnak, nem kapnanak most ( egy ideig...) vesemben homokszemcseket es ez nekem nagyon jo !
kaptam itten is egy termeszetes vese - kezelest
Most, informaciot keresek, melyek a tunetek az erelmesszesedes, kalcium esetleges leoldasat / letakaritasat illetoen ?
Ha tud valaki informaciot ezt illetoen, kerem irjon az email cimemre : hsofor@yahoo.com
Amiotta megkezdtem, egyaltalan nem meg ereztem a jegghideg nagy labujat .
De egetos nagy fajdalmaim vannak ejszaka, hogy nem tudok aludni ! ez a 15 ik naptol,
azelot is volt de turheto volt az egetos fajdalom .
( ez hasonlit egy masik " uri " / "kiralyok " betegseghez : guta , de annal csak ejjel jelentkezik a fajdalom es 5 - 10 napigg tart , azutan magatol elmulik ...),
nalam egesz nap egetos - zsibogo fajdalom jelentkezik, de turheto napal, ejszaka van baj, mert nem tudok aludni, mert mindha nagyobb a fajdalom ejszaka
Aprilis 8 an kezdtem, most a 8 napos szunetelest tartom, normalisnak vennem, ezt a nagy egetos fajdalmat, ha, valojaban a kalcium lerakodast az erekre, tisztitja / "egeti " a foghagyma + citrom terapia.
De szeretnek tobb informaciot ezt illetoen, amitt elore kosszonok !
Mert most nem tudok vizsgalatra semm menni !
Sokáig tartotta/tartja magát ez a tévhit. a Stanford Egyetem vizsgálatai (2007. február) azonban nem igazolták ezt az elképzelést.
ami fontos, mert a 17 éve történt infarktusa után, most még cukros is lett 1-2 éve, szóval a vércukra és a koleszterinje, meg a trigliceridje és a húgysav is, ami a köszvény jelenlétét is mutatja.
igaz mi 17 éve komolyan diétázunk is emellett.
most már no cukor is bele került a diétába.
a férjem és a kolléganőm szülei.
mindhárman azt mondták, hogy nem rossz, de Ők mindnyájan szeretik a fokhagymát és a citromot is,
de nekem igen büdi a szaga :(
jó kérdés, de ezt inkább az orvosnak kellene feltenni,
viszont a stent felrakása után a nénikénk még 20 évnél is tovább élt és teljesen más vitte el, no meg a kora is belejátszott.
kipróbálhatjátok, ártani nem fog.
Na..ezt nem szeretem..mert ha hinni kell benne, akkor már furcsa.
Milyen eredmények lettek jobbak a vérképben konkrétan?
És aki már próbálta..
Milyen az íze?
minden lehetséges, főleg ha hisz benne aki issza.
férjemnek annyiban használt, hogy jobban hall, cseng még a füle, viszont a véreredményei sokkal jobbak már, hát azért ez sem semmi :)