Hallott már valaki kisgyerekeknél "összenőtt" hüvelyről? (tudásbázis)
Szia!!
Az én kicsilányom 3 éves..
Eddig úgymond szét fejtette drnéni az a hártya el is tünk egy ideig,de most megint hártyásodik :(
Mi kenöcsöt kaptunk akkor rá de azsem segitett.
Most meg gyulladása volt ott ott kaptunk rá gelt na az másnapra hatott is pirosság eltünt.
Drnéni mondja nyáron visszatérünk rá,akkor újra valamit csinál,mert pelusos még,de én nemvárok vele jövőhéten elviszem az én nődokimhoz mit javasol hogy milyen kenőcs vagy valami találjon ki oda!!
Ez nem állapot fejtegetjük itt szegénynek.
Kicsidnek milyen hártyás a hüvelynél??
Sziasztok!
Ma szembesültem a helyzettel, a 4 éves kislányomnál. A-Vitamint vagy Ovestin krémet írnak sok helyen. Ezekről véleményetek?
Van itt még valaki??
Vikianya! rendeződött a probléma kicsi lányodnál??
Köszönöm!
nekünk még elég friss az élmény, kislányom most egy éves, egy hónapja volt ez a problémánk. gyerekdoki szépen szétválasztotta szinte fájdalommentesen, aztán egy hétig minden peluscserekor betadinos oldattal kellett leöblítenem, majd primofucort gombaellenes kenőccsel bekennem. ez utóbbit még egy hétig kellett használnom
a popsikrémekről annyit, hogy egy kezemen meg tudom számolni, hányszor kentem be a popóját az egy év alatt... szóval nekünk tuti nem attól lett...
állítólag a törlőkendők is okozhatják, azokban is hámosító van.
itt a hoxán olvastam egy ilyen cikket...de nem találom....
én a neogr -ról hallotam:(
küldtem priviben :)
Nem tudom ugyan az -e a probléma, de hátha megnyugtat :S
szia én olvastam erről.
Ha érdekel megkeresem neked, és elküldöm a linket.
Szia!
Mennyi idős a lányod?Az enyém 2 lesz pár nap múlva,neki is ilyen volt.Elvittem gyermeknőgyógyászhoz,1 perc alatt segitett a dolgon.Igaz,nekünk nem volt nagyon összenőve.Kenegetnem kellett 1 hétig ott is hámositó kenőccsel.Aztóta is nagyon odafigyelek,hogy ott is alaposan megtöröljem neki.
szia.
én igen. egyik barátnőm kislányának volt, meg kellett műteni
További ajánlott fórumok:
- Segítségeteket szeretném kérni!!!Hogy a fenébe kell úgy bevásárolni, hogy hónap végén is maradjon? 4 fős család, két kisgyerekkel!
- Miért puszilják szájon a kisgyerekeket?
- Elhagyva kisgyerekkel.
- Új kapcsolat kisgyerekkel
- Hogyan szoktassuk le a kisgyerekünket, hogy ne a szülővel aludjon, hanem egyedül?
- Milyen fajta kiskutyát ajánlanátok családi házba, 2 kisgyerek mellé, ami középtermetű?