Hallgatnak az angyalok (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Hallgatnak az angyalok
90 évig élt dédnagyapám. Nem voltam korai. 98-ban halt meg, 9 éves voltam akkor.
Mi tovább fogunk élni :)
Így hetvenfelé szaporodnak a hiányzók :( Lassan a leírt emlékekből élünk.
Senkit nem akartam meghatni, csak úgy...
Szerintem el sem olvasta a kritikus...előbb láttam, szerettem Budapestet mint ő. Kötözködni szabad, de nem velem!
Írj, csak írj. Ami kikívánkozok belőled, írd! Mi olvasók nem vagyunk egyformák.
Nekem is nagyon tetszett, akinek nem tetszik, majd ugrik egyet.
Lehet valami írással nem egyetérteni, lehet írni, hogy őt nem hatotta meg. Csak ha lehet, tegyük ezt kegyelettel, megértéssel, figyelemmel annak az embernek az érzéseire, aki az elhunyt ősöktől vár feleletet kérdéseire... Ha kérhetjük, ne legyünk elefántok a porcelánboltban.
Eniss! Ez csak úgy jött a megtalált papírokkal, meg a hallottak töredékeivel.
Olyan BÉKÉS VILÁGOT KÍVÁNOK AZ UTÓKORNAK, AMILYENBEN MI ÉLTÜNK!
Nem vettem a szívemre,ki tudja hányféle fából faragtak???
Már egyik cikkben leírtam, nem veszekedni, kötözködni járok ide. Átlépem a kritikusokat.Találtam barátokat, megsirattam- siratom azokat akik elmentek...
Ha nem Budapestről volt szó, akkor elnézést kérek!
Legközelebb kérdezek először!
További ajánlott fórumok:
- Milyen zenéket hallgatnátok szerelmeskedés alatt?
- Szerintetek ártalmas egy 2, 5 és egy 5 éves gyerekre ha előszeretettel hallgatnak ÁKOS dalokat?
- Mit hallgatnak a mai 7 évesek a gangnam style és a szívós szemű Márta mellett?
- Milyen zenét hallgatnátok szívesen egy hallban, ahol mondjuk várakozok?
- Drogos volt barát, harmonikus új kapcsolat, kettős érzések. Mit tennétek a helyemben, ennyi idősen a szívre, vagy észre hallgatnátok?
- Segítsetek! Koncertet kell szerveznem 10-14 éveseknek, de nem tudom milyen magyar zenészeket hallgatnak! Írjátok meg nekem kérlek!