Halas labdák recept
A Halas labdák hozzávalói:50 dkg heckfilé
1 gerezd fokhagyma
két szelet tejbe áztatott kenyér
1 csokor snidling
1 tojás
sajt
só
bors
1 evőkanál mák
zsemlemorzsa
A Halas labdák elkészítési módja:
A heckfilét egy serpenyőben 5 percig süssünk néhány kanál olajban, nyomjunk mellé egy gerezd fokhagymát. Törjük össze a halat villával, keverjük hozzá a tejbe áztatott kenyereket, a csokor snidlinget, a tojást, 3 evőkanál reszelt sajtot, sót, borsot, és formázzunk golyókat belőle. Forgassuk felvert tojásba, zsemlemorzsába, majd forró olajban süssük meg. recept Kossáné Pintér Ramona
Kategória: Halas ételek receptjei
A receptet beküldte: 4b6a2525df, 2011. jan. 20. 14:42
A halas labdák elkészítési módja és hozzávalói.