Halál esetén mennyi időn belül kell elkészülnie a szakorvosi jelentésnek? (tudásbázis)
nincs határidő
tavaly volt egy haláleset a családban ahol a rendőrségi jelentésre vártam több hónap volt mire megkaptam
Elég nehéz ilyen kevés információ alapján ezt megmondani. Közigazgtási jog szakterületén belül szabályozzát ezeket a dolgokat. Mivel nem tudom a pontos okát a halálnak és egyáltalán az egész eseménynek, azt tudom mondnai,hogy valószínű azért készül ilyen sokáig mert a szakértői véleményt nem fogadta el a bizottság, uj szakértőt kellett bevonni és gondolom a két vélemény eltérése miatt ujra kellett kedzjék az eljárást.
De mint mondtam, nem vagyok tiztában az eseményekkel tehát konkréten nem tudok nyilatkozni.
Esteleg ird meg priviben...
Én az orvosszakértői jelentésre gondolok, mely a hatósági eljáráshoz készül el elsősorban. Nem a zárójelentésre, az már megvan persze.
Lassan már két hónap telt el, rendőrség felfüggesztette a nyomozást, e jelentés hiányában! és most arra várnak mikor készül el... hátha valaki tudja, van-e ilyennek határidő...
Amikor édesapám meghalt, (kórházban) másnap délelőtt kaptuk meg a kórházi zárójelentést, 2 nap múlva boncolták, és a harmadik nap délelőtt megkaptuk a boncolási jegyzőkönyvet.
Hétfőn halt meg és csütörtökön temettük.
További ajánlott fórumok:
- Békés megyeiek, van e valakinek véleménye, tapasztalata Dr. Jánky Béla szülész-nőgyógyász szakorvosról?
- Azt hallottam, hogy az allergia után is jár adókedvezmény.A szakorvosnak kell valami papírt kitölteni hozzá.Tudtok erről valamit?
- Milyen szakorvost keressek fel, ha erős szívdobogást érzek evés után?
- Milyen végzettséggel lehet valaki szakorvos mellett asszisztens?
- Ortopéd szakorvost keresek 2 évesem számára (szerintem teljesen befelé fordul a bokája) tud valaki ajánlani?
- Ha anyajegyet szeretnék eltávolíttatni, milyen szakorvoshoz forduljak?