Halak - Oroszlán párosítás (beszélgetés)
Énm haéak vagyok. Volt 1-2 oroszlán pasim, de mind a kettő dühítően beképzelt, magabiztos volt. A kezdeti nagy szerelme, lángolása átment egy fajta önimádatba, amit én már nem bírtam elviselni.
( 20 éve volt. A pasinak azóta sem sikerült megnősülni. Hálistennek azta nem volt oroszlánfiúhoz közöm. )
Hát, nekünk még az aszcendensünk is az, én Halak-Halak, ő Oroszlán-Oroszlán...
Én nem vagyok olyan beszédes...nálunk inkább ő...az viszont igaz, hogy én állandóan mennék..mindegy hova, egy séta a városba..vagy akármi...amit nehezen viselek, az, hogy én sem vagyok egy rendmániás, sőt...na de ő....és hogy Ő a tökéletes, a hiúságában nem szabad megbántani, mert akkor aztán...viszont iszonyatos módon tud szeretni...ez tény!
A fiam volt , menyaszonyanak a szulei hal - oroszlan parositas ! Több mint 20-eve boldog hazassagban elnek.(minden valoszinuseg szerint az acendensuk besegitett ebbe ! ?)
Mert normalissan ez nem muködik ! A viz eloltja a tuzet es nem vesz rola tudomast.Ez az asztrologiai megallapitas , hoszu tavon nagyon elönytelen a tuzjegyre.
Kíváncsi vagyok a tapasztalatokra.
Mindenhol azt olvasom, hogy eléggé összeférhetetlen párosítás...viszont pont egy asztrológus mondta, hogy habár mindenki ezt mondja, igazából teljesen jó, mert a Halak a legnőiesebb, az Oroszlán a legférfiasabb jegy. Persze fordított párosítás már nem lehet túl előnyös.
Én valahogy bevonzom az életembe az Oroszlánokat...