Furcsa párosítás? Avagy bizonyíték, hogy az állatok bizony tudnak együtt élni. (beszélgetős fórum)
a kis testű kuyák egyébként is agresszívebbek, tapasztalataim szerint.
A volt barátom ír farkasagarakat tenyésztett, a legnagyobb létező kutyafajtát, kicsit nagyobb, mint a dán dog, gyakran vitte őket versenyre, sose felejtem el, mikor a nyugatinál két palota pincsi neki akartak rontani az egyiknek, kábé négyszer volt nagyobb náluk.
Megfontolt bölcsességgel nézte őket, majd elfordult és odébb ment.
Vicces volt.
Szerintem meg kutyája válogatja:))
A vörössel együtt nőttek fel,mégis csak olyan "eltűrjük egymást" kapcsolat van köztük:))
Én azt figyeltem meg,hogy a nagyobb testű kutyák nem foglalkoznak a macsekokkal,a kicsik sokkal vérmesebbek!:DD
:)
mi jövőre tervezünk két cicmict...szerintem kiskorban csak szoktatás kérdése, a páros kutya-macska tartás.
Igen láttam már,többször is végig néztem,annál is inkább mert pont ilyen cicát fogadtunk nemrég örökbe!:DDD
Persze Ő nem játszani akarásból pattog így a kutyánk előtt!!:)))
Nálunk a kutya és a macska voltak ilyenek. Bár már egyik sem lakik nálunk sajnos. A kutya állandóan nyalogatta a macskát, sőt annyira tiszteletben tartotta, hogy mindig megvárta, amíg a macska eszik előbb az ő tányérjából, és csak aztán evett ő :)
Sokszor játszottak is, volt, hogy a cica beleült a szemeteslapátba, a kutya pedig húzta :))))
Sokan hallottunk már olyan történetekről, hogy egy cica és egy hörcsög barátságban, jó szomszédi viszonyban éldegéltek egymás mellett a gazdival.
Ha saját vagy a közvetlen környezetből találkoztál hasonlóval, akkor azt ide mindenki okulására és derülésére megírhatod!
Ha lehet bőven, leíróan írj.
Nagyon örülnék egy egy példának arra, hogy hogyan is játszottak, aludtak... együtt.
Alig várom már a történeteiteket!
További ajánlott fórumok:
- Meg van az Istenre, mint teremtőre vonatkozó bizonyíték
- Furcsa nevű állatok, növények
- Ha apródon eladtam s az illető vállalta, hogy ajánlás nélkül küldjem el a csomagot, mi a bizonyíték hogy tényleg megkapta vagy sem?
- Kos férfi és Skorpió nő párosításáról mi a véleményed?..
- Mit tennétek, ha meglopna egy közeli ismerősötök? Tudod, hogy ö volt, de még nincs bizonyíték!
- Mit tudok tenni, ha párom zsarol a gyerekkel? (Megcsalt, de közvetlen bizonyítékom nincs)