Hajvágó gép vagy hajvágó "fésű" gyerekhez? Mik a tapasztalatok? (beszélgetés)
érdekes ez müködik, aki egyéb információval tud szólgálni a masináról az írjon de gyorsan mert lassan megkéne vennem ha azt szeretném hogy minél hamarébb meglegyen
és szerintetek be iritálódik ha ilyen masinával nyírom az érzékenyebb területeimet?
és persze megírhassátok hogy nektek milyen van,hol vetétek, mennyiért, be vált-e vagy sem stb
Sziasztok :)
van itt valakinek ilyesmilye? : Remington pg 6050 készlet? vásárlás elött állok és jó lenne ha lenne ilyenje valakinek hogy mik a tapasztalatai vele, van aki azt mondja jó van aki azt mondja elmegy mi az igazság?
illetve ha ezt nem ajánlanátok akkor milyet ajánlotok?
igazából ez a szett azért tetszik nekem mert ha jól néztem minden benne van ami kell, mintaboltjukból 17 ezer ft-ból meg van postával együtt, de nem szeretném ha pénz kidobás lenne az egész
innen szeretném megrendelni ha jókat írtok róla :
táska nincs hozzá de nem is baj, nekem a szett a lényeg, remélem megjeleníti a linket, irjatok és üdv
Nekem évek óta (kb 15 éve) van a reklámozott hajvágónak az őse amit ritkítónak hívnak. Borotvapengét kell belerakni és azzal lehet vágni a hajat. Olyan mintha 2 db kétoldalú fésű közé raktak volna egy borotvapengét.
Igaz, hogy meg kell tanulni ezzel is vágni de nem boszorkányság. Max 300.- Ft a fodrászkellék boltban.
Itt megnézhatitak hogy néz ki.
Szia :)
ismeretségi körömben ketten vettek ilyen eszközt. Mindketten felnőttek és mindketten szinte sapkával a fejükön oldalogtak fodrászhoz, mert annyira belenyírtak a hajukba. Ha kisgyereknél próbálkozol, akkor szerintem inkább ne ezzel. Nekünk lányunk van, vele fodrászosat játszottunk, nem is volt gond az ollóval, kisfiúra sajna nincs több ötletem.
2 éves kisfiam haja elég gyorsan nő.
Kétszer voltunk már fodrásznál, de az katasztrófa volt. Üvöltött, sírt, menekült volna, de mivel fiú mégis csak valahogy rendben kéne tartani.
Lányomnál egyszerűbb volt:)
Most azon gondolkodom, hogy mi lenne ha beszereznék egy hajvágó szerkezetet és egy nyugodtabb napon leigazíthatnám akár több lépcsőben otthon a haját:)
Kérdés, hogy mennyire biztonságos?!
Ezért még az is megfordult a fejemben, hogy a tv-ben reklámozott "fésülés közben vágó" masinára lehet, hogy érdemes lenne beruházni?!
Aki esetleg már vett ilyet kérem ossza meg velem tapasztalatait:)
További ajánlott fórumok:
- Milyen típusú hajvágógépet vegyek itthoni használatra, ami jó is és nem túl drága?
- Levágatnád a hajad egy "csak hajvágó" szalonban?
- BioHair Hajvágószalon. Volt már valaki ilyen üzletben?
- Biohair hajvágószalnok. Vélemények? Akik már próbálták.
- Hogyan kell tartani az elektromos hajvágót, hogy 3 centis hajat lehessen vágni vele?
- Valaki tudja esetleg, hogy az itthon használt hajvágó gép kését hol lehet éleztetni? Már alig nyírja a hajat...