Hajsütővassal göndörítem be a hajamat, de a teteje sosem lesz göndör, hanem lapos lesz. Mit csinálok rosszul? (tudásbázis)
Tök világos ez a módszer is:)
Utána, ha már azt a részt megsütöd, lehúzod a hajad végére a vasat, és feltekered, és sütöd.
Értem:) Én értem, remélem a fórumindító is:)))
Én értem. :)
Az is segít, ha csavarás előtt a hajsütővasat odatesszük a hajtőhöz (vigyázva, hogy a fejbőrhöz ne érjünk, elég meglepő tud lenni), és ezáltal adunk a hajtőnek egy volument. Tehát megvan a leválasztás vonala, tartom a tincset, hajsütő a tövéhez, a sütővasat felfelé húzom, ezzel emelem meg a tincset.
:)
Bocs, nem loosed, hanem loose:)
Nagyon sok tutorialt talalsz rola, ird be a keresobe, hogy:
Loose curls with curling iron
Ha rovid hajad van, akkor azt ird a youtube keresobe, hogy loose curls with curling iron for short hair
Ezt a módszert fonásnál is alkalmazhatod, akkor viszont először átviszed a másik oldalra a tincset, befonod, majd visszadobod az eredeti helyére. Így a fejed búbja szép magas lesz és végig göndör.
Ezt természetesen csak a fejed tetején levő tincsekre kell érteni!
Kicsit lapos lesz így is, de megírom, hogy kell csinálni, remélem, el tudod képzelni:
Amikor feltekered a hajadat, akkor a tövénél nem odáig tekered, ahogy áll a hajad, hanem a sütővasat átemeled a másik oldalra. Ennél fogva a sütővas túl lesz azon az oldalon, ahol a hajad kezdődik. Tehát a balra eső hajad jobb oldalon fogod találni feltekerve is, és kiengedve is. Majd vissza kell dobnod a baloldalra.
Basszus! Istenem, segíts, hogy világos legyek:)
További ajánlott fórumok:
- Göndörítés - hajsütővas nélkül!
- Van valakinek spirál hajsütővasa?
- Tudtok ajánlani vm jó hajvasalót, amivel lehet göndöríteni is? Köszi :)
- Lehet göndöríteni a remington CS5002 hajegyenesítővel?
- Budapesten hol lehet kapni hármas hajsütővasat?
- Otthon, magamnak szeretném göndöríteni/hullámosítani a hajamat! Hajcsavaróval és hajhabbal menni fog? Tudsz tanácsot adni?