Göndörítés - hajsütővas nélkül! (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Göndörítés - hajsütővas nélkül!
szia, azt szeretném kérdezni, hogy ilyen göndörítő rudat hol lehet kapni?
nagyon tetszik az a haj, de persze mindegyik nagyon jó lett:)
Puha anyagba csavard be , akkor tudsz aludni . A cikkben olvasható pólós ötletet javaslom , vagy a régi romantikus filmekben látható újságpapíros módszert , amit itt is írt az egyik előttem " szóló". DE : 100 forintos boltokban pl. kapható szivacs csavaró , nekem tulipán formájú van . A szárra felcsavarod a tincseket , a szár végét pedig a tulipán közepén található lyukba dugod , így megmarad fixen , mégis puha , lehet vele aludni .
Megyek is hajat mosni és becsavarni . :)
Igen, mert jó nőnek lenni :-)
Nekem alapból hullámos a hajam, de ha vasalom, szögegyenes, ha csak behabozom, bekunkorodik, de csavarókkal romantikus tincseket érek el. Se én nem unom meg, se a Férjem nem un meg :-D
Milyen "érdekesek" vagyunk mi nők: akinek egyenes a haja az göndöríti/hullámosítja, aki pedig fordítva van az nem győzi vasalni.
Amúgy akinek alapból hullámos a haja érdemes diffúzoros hajszárítóval rendelkeznie, ugyanis szebben kiadja a haj természetes formáját, mint a sima hajszárítós szárítás, meg az se árt ha ionos a szárító. Ki lehet próbálni ezt is, hátha nem kell ennyi időt pazarolni a göndörítésre. Nekem alapból hullámos, de ha diffúzort használok akkor egy bárány elbújhat mellettem:D
Mondjuk én jövő héten megyek tartós hajegyenesítésre és remélem így egy ideig elérhetővé válik számomra a "rendezett" kinézet:)
Még egy tipp: elég hozzá egy adag hullámcsat meg hajhab:
Megmosod a hajad, hagyod száradni. Félszáraz állapotban teszel rá hajhabot. Fogsz egy tincset, bepödröd, addig addig pödröd míg jól össze nem megy kis bogyóba, csigába és utána rögzíted a fejeden hullámcsattal. És így végig. Miután megszáradt kívül, belül, kész is :D Este megcsinálod, úgy alszol, reggelre gyönyörű a hajad (amúgy az enyém lapockáig ért és 4 óra alatt megszáradt, így ha elég korán csinálod, nem kell benne aludni)...3-4 napig így marad :D
Nagyon jó ötletek. ( eldobáltam a gurigákat a papiros gyűjtőbe ).
Azt azért nem árt tudni, kb olyan hosszra ajánlanám én, mint aki indította a cikket. Amilyen hosszú az enyém, az bebüdösödne. :(
Tetszik nagyon :))
A wc gurigásat én is kifogom próbálni, igaz az én hajam hullámos, de azért rásegítek :)
Hajszárítóval szoktál rásegíteni a száradásra?
Ugrás a teljes írásra: Göndörítés - hajsütővas nélkül!
További ajánlott fórumok:
- Van valakinek spirál hajsütővasa?
- Tudtok ajánlani vm jó hajvasalót, amivel lehet göndöríteni is? Köszi :)
- Lehet göndöríteni a remington CS5002 hajegyenesítővel?
- Budapesten hol lehet kapni hármas hajsütővasat?
- Otthon, magamnak szeretném göndöríteni/hullámosítani a hajamat! Hajcsavaróval és hajhabbal menni fog? Tudsz tanácsot adni?
- Növesztem a hajam, de nem áll sehogy! Egy kis hullám, göndörítés segíthetne rajta(m)?:)