Hajpakolás (beszélgetős fórum)
szia
Ricinus olaj oliva olaj .Drogerias samponoktol es balzssamtol nagy csodat ne varj . hisz tele van mindenfele kemiai tartosito összetevövel a legjobb a hazi pakolas . minel olajosabbat ebben az esetben .de vigyazz mert a tul sok fordithatja zsirosodasra is .
probalt nagy zsirtartalu natur joghurtal es mondom ricinus olaj es oliva olaj kevereket . a tojas a feherje miatt ha az egeszet rakented szarithat is . probald ha mindenkepp tojast is szeretnel bele csak a sargajat es ne tul sokat .pl. nem tudom milyen ahosszu a hajad . de probald a tövetöl az egesz hajadra hisz a tötöl kezdödik a felszivas azon nincs kulsö reteg mint a hajhosszan tehat a tötöl kezdve :
1 tojassarga pl. ,3 evökanal zsirosjoghurt,3 evökanal olaj ricinus oliva ... vagy mindkettö akar ... ha tul sürü pl önsd fel nagy zsirtartalmu tejjel ...ezek azert jok mivel nagy a zsirtartalmuk. turmixold össze vagy keverd össze egy talba meg nem kapsz elegendöt ha nagyon hosszu hajad az aranyokat oszthatod de a tojassal vigyazz abbol is csak a sargajat probalt a zsirtalmu dolgokkal növelni kis olaj bele es kend a hajtövedre fökepp hagyd allni felorat akar 40 percet termeszetesen befoloazva törölkozobe betekerve ne erje levegö amig rajta van es utana rendes hajmosas .
Sziasztok .
Talaltam egy uj regi hajpakolast bar nagyon bizarr es nem is kellemes illatu es eleg maszatos de megeri.
Hozzavalok (akar csak egy receptet irnek: )
1 tojas, 1 dl tej 2-3 evökanal natur nagy zsirtartalmu joghurt , 1 db banan vagy minel jobban összenyomva vagy leve turmixolva , 2 evökanal kristaly cukor es 2-3 evökanal ricinus olaj 3 szerintem siman mehet bele . szaraz lehetöleg ha mar zsiros esetleg koszos a hajunk meg jobban beszivja a fejbör . összekeverünk nyomkodunk mindent hogy egy masszat kapjunk. ezutan a legjobb hajfestö ecsettel minta csak hajat festenenk a tötöl kezdve mindenhova kenjünk . aztan lehet az egesz hajra kenni de ha csak a tövere hasznaltok az se gond ez a hajhagymakraq van fökeppen . ezutan ha megvagyunk a felkenessel 30 percig hagyjuk allni befoliazva es törölközövel betakarva a lenyeg melegen lkegyen tartva amig rajta van ne erje levegö vagy hideg ... en tovabb nem probaltam ki rajta hagyni aki nagyon bator az megteheti . 30 perc utan langyos meleg vizzel öblitjhük le 2-3 percen keresztül majd besamponozzuk es mintha csak hajat mosnank mossuk le . tehetunk ra egy 2 perces hajpakolast ha van otthon amit a drogeriakba lehet kapni. azt is lemossuk es kesz. kicsit pepecs munka es szagra sem egy topp de ha hajat mostunk a samponunkal meg se lehet erezni es nagyon megeri dus puha hajat kapunk valamint mar akar 2-3 alkalom utan joval lecsokkenti a hajhullast mivel vitaminok feherjek tapanyagok kerülnek a fejbörre , ha felkentünk es erezzük szivja fel a tö akkor jol csinaltuk akkor l´kerülnek bele a tapanyagok hetente 1 szer tökeletes hazi hajpakolas es nagyon olcso teljesen bio . többszöri hasznalat heti 1 nel nem ajanlott hajlamos lehet szaritani hajat . a tul sok sem lenne jo.
szerintem nagyon jo de mondom nem egy szep hajpakolas maceras de akinek van türelme ideje az probalja ki nekem mar 1 honap utan az az 4 alkalom utan lathatoan egeszsegesebb lett a hajam nem hullik mint a zaporesö es dusabb selymesebb lett . fontos hogy ez igazi serkentö pakolas meg is vitaminos drogerias hajpakolassal az igazi hogy a haj ne szaragyon ki . ajanlom szamotokra sajat tapasztalat alapjan. baj nem lehet tölle ha lepesröl igy csinaljatok nem tul sok idöt eajtahagyni es egy 2 perces hajpakolassal kimossni . akkor tökeletes lesz .
Sziasztok.
Nagyon nagyon nehezen lehet kifésülni a hajamat,teljesen össze van gubancolódva hátul. Minden féle drága balzsamot kipróbáltunk már, de nem igazán használt. Van valami házilag elkészíthető ötletetek? :D Köszi :)
Én az Avon-tól használom a planet spa medit. olivaolajos hajpakolást hetente 1x.
Már sok mindent próbáltam, de eddig ez a legjobb!
Szia!
Oliva olaj + tojás. Ez segít helyretenni a hajad.
Sziasztok!
Nekem sajnos nagyon törik a hajam - száraz, tudtok valami jó hajpakolást? Eddig két félét próbáltam:
a., Gliss Klur-nak mindenféle krémje, samponja.
b., vettem egy frizurás újságot és abba volt egy otthon elkészíthető hajpakolás, tojással. Valóban fényesebb lett a hajam, de a szárazság nem múlt el.
Szóval tudtok valami jó hajpakolást erre?
További ajánlott fórumok:
- Melyik a legjobb hajpakolás?
- Nagyon jó hajpakolásra lenne szükségem!!! Tud valaki segíteni?
- Igazság az olajos hajpakolásokról
- Olyan a hajam, mint a drót, milyen hajpakolás tehetné lágyabbá?
- Melyik balzsam vagy hajpakolás a legjobb száraz, töredezett, sprőd haj ellen?
- Placentás hajpakolást használt már valaki? Mik a tapasztalatok?