Melyik a legjobb hajpakolás? (tudásbázis kérdés)
Sziasztok!
Sok mindent kipróbáltam már a professzionális cuccoktól kezdve. Ami a legjobban bevált, mégis otthoni recept:
-> Olívaolaj, ricinusolaj és egy kis tökmagolaj összekeverve kb. 10:4:1 arányban. Rajtahagyom mosás előtt pár órát, és csodát tesz.
Amúgy bolti olcsó hajpakolásból nekem is bevált a Serical latte, mint sok mindenki másnak is. Professzionálisból pedig a Schwarzkopf-Bonacure Repair Rescue pakolása.
Hajvégápolóból szüntelen keresem, de nem találom a tökéletest. Elfogyasztottam már az Avonosakat, a L'oreal selymes olaját, Kallos, Gliss Kur hajvégápolóit és Bonacure Oil Miracle-jét is... De egyiket se mondanám tökéletesnek. Ha tudtok valami tényleg tutit, segítsetek!!
Szia!
A mézesre én is kíváncsi lennék, de én egy tejproteinest próbáltam, most egy gyümölcsös változatú van. Az előbbi jobban bevált, de a gyümölcsös sem rossz. Ha a mézest kipróbáltad, várom a visszajelzésed, mert azt én is kipróbálnám.
Sziasztok!
Ha töredezett a haj, abból érdemes vágatni (Én is így csináltam és vettem egy hővédő, hajegyenesítőt (TonyandGuy).Mióta ezt a hővédőt használom, szebb a hajam, egyszerűbb kivasalni... Sampont pedig Himalayat használok igaz még csak 2szer mostam meg a hajam vele, de szerintem jó. Pakolást is TonyandGuy-osatok fogok venni, mert a hővédője bevált hátha ez is beválik. Egyébként a pakolást én úgy tudom nem kell az egész hajba, főleg a fejbőrbe kenni, ha használok pakolást, akkor a hajam végére szoktam tenni. :-)
Szia!
Ez mennyibe kerül?
Köszi!
Láttam már a termékeket,de még nem vettem.Na,majd most:)
Én személy szerint natúrkozmetikumokat ajánlanék. Egyszer elég volt megnézni, milyen szemetekkel tömik tele a nagy, neves cégek az agyonreklámozott termékeiket :S Nem csoda, h szegény haj zsírosodik, töredezik, korpásodik, hullik :S
Amióta natúrkozmetikumokat használok, gyönyörű a hajam és nem kell olyan sűrűn mosni, pedig vasalom is.
Sziasztok!
Valakinek van valamilyen tapasztalata a Kallos pakolásokról?
Tegnap vettem mézeset, remélem beválik.
Kérdezd meg a fodrászod, hogy ő mit használ, mit ajánl és vedd meg fodrászboltban!
Nem tudom az enyémnek mi a neve, de kb egy ezres a liter hajpakolás (valami mandulatejes azt hiszem). Barátnőmmel vettük, elfeleztük, hónapok óta használom hetente 1-2 szer! Sokkal olcsóbb, mint a boltban vett márkás cuccok és nekem nagyon bejött.
Tuti jó lesz csak jól öblítsd ki!
Majd írj.
További ajánlott fórumok:
- Nagyon jó hajpakolásra lenne szükségem!!! Tud valaki segíteni?
- Melyik balzsam vagy hajpakolás a legjobb száraz, töredezett, sprőd haj ellen?
- Hetente 3x mosom és vasalom a hajamat. Tudnátok hajpakolást ajánlani, melyiket érdemes venni?
- Szerintetek melyik a legjobb hajpakolás? Ami gyorsan hat?
- Legjobb hajpakolás vagy balzsam száraz hajra?
- Melyik a legjobb hajpakolás festett töredezett hajra?