Placentás hajpakolást használt már valaki? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
A placentatol mindenkit a hideg raz de a hajfesteket meg a szokitot a hajunkra kenjuk ami tudva levo hogy nagyon sok karos anyagot tartalmaz es roncsolja a hajunkat?
Ez nonszensz!!
A placenta meg ha fura dolog is elsore negyon sok taplalo anyagot tartalmaz. Vannak ennel furabb dolgok is. Ebben szerintem semmi nincs.
Köszönöm a teljesen megnyugtató választ!!! :)
Eszembe nem jutott volna, hogy a növényeknek is lehet placentájuk. :D
Köszi, megnyugtattál! :)
Bááár, láttunk meredek dolgokat... :( Szóval csak remélhetjük, hogy a leírt és a valós összetétel megegyezik. A valószínűsége pedig ugye függ a gyártás helyétől... :S
Pff...
Az emberi hiúság végtelen... És ha még ostobasággal, meg erkölcstelenséggel is párosul... Jájj!!! A hideg kiráz!!!
Inkább leszek csúnya, kövér és ráncos, mintsem ilyeneket egyek vagy kenjek magamra.
Ezt nézd!!!
"Emberi placentából, csigaváladékból, madárürülékből és spermából is készültek pakolások. Az emberek készen álltak arra, hogy bármit az arcukra kenjenek, de ezek a kezelések nem kímélik a pénztárcát. A sperma arcpakolás akár 250 dollárba is kerülhet. "
Kérlek, mondjátok, hogy NEM emberi placentából van!!!
(Múltkor olvastam, hogy az idióta kínaiak az abortált emberi magzatokból levest főznek... Nem kicsit akadtam ki!!!)
Nem semmi mi mindent képesek az emberek a fejükre tenni :DDD
Én pl rosszul lettem a placenta látványától :S
További ajánlott fórumok:
- Push up 2 tabletta használt már valaki ilyet? Ér valamit?
- Tisztító tampon. Használta már valaki? Ha igen, tapasztalatokra lennék kíváncsi.
- Valaki használta már az anionos tisztasági betétet?
- Hydroface öregedésgátló krémet használt már valaki? Vélemények tapasztalatok róla?
- Nagyon jó hajpakolásra lenne szükségem!!! Tud valaki segíteni?
- Rizsvizes hajpakolás valakinek használt? Tapasztalatok?