Hajnalban futás, hogy ne szenvedés legyen! (beszélgetés)
Szerintem is kísérletezni kell.
Amíg nem volt család, elég volt 6-kor kelnem, futottam, felfrissülve lezuhanyoztam, és frissen, energiával tele indultam az 5 percre levő munkahelyemre.
Most 3 gyerek van, eleve nehezebben kelek, erre jött rá az 5 órai futás, aminek a hatása volt nálam az általad megtapasztalt zombi érzés. Ráadásul most fél órát autózok a munkahelyemig.
Nincs általános recept a reggeli futásra, sőt, az életkörülmények is nagyban meghatározzák, hogy éppen mi esik jól.
Ha fogyás miatt futsz, igyál meg egy kávét reggel és azzal fuss! Nagyon hatásos! :)
Semmit nem ennék futás előtt!
Egy időben én is próbálkoztam a hajnali futással. Muszáj volt valamit előtte innom, ha mást nem, akkor 1 pohár vizet. Volt, hogy facsartam gyümölcslevet.
Nem bírtam, abba is maradt kb. 1 hónapon belül. Talán ha kisebb távon futottam volna, jobb lett volna, de 40 percet mentem, kb. 6-7km-t, ami sok volt 5 órakor.
Eddig du. futottam, de úgy néz ki, hogy kb. 'hajnali' fél 6 körül tudok csak menni.
Kell reggelizni v. nem? Stb.:-D
Ki és hogyan teszi élvezetessé a hajnali futásait?
További ajánlott fórumok:
- Ki a felelős az emberek szenvedéseiért, Isten, vagy sátán?
- Ma hajnalban valóban szellemet láttam?Szkeptikus vagyok, de félek!
- Ha van lehetőség szenvedés nélkül szülni, miért utasítja el a kórház a fájdalomcsillapítást?
- 5 faktor diéta - fogyás szenvedés nélkül
- A nagyim agyhalott, miért nem ér véget a szenvedése?
- Mit tegyek, hogy vége legyen a szenvedésnek? Vettem egy lakást hitelre, most meg jönnek a váratlan egyéb kiadások.