Hajhosszabbításhoz értő, és végző szakembert keresek! (beszélgetés)
Sziasztok
Gellei Szalonban
I.osztályú hosszú gyönyörü haj felrakásával foglalkozom.
A hajakat az ügyfél igényeit figyelembe véve, minden esetben közösen választjuk ki, lehet európai, indiai, stb. Így az ár nagyban függ a felhasználni kívánt haj minőségétől.
Professional Okleveles hajhosszabító hosszabítás,dúsítás,ujratincsezés, melirozás.Érdeklődni telefonon elözetes konzultácioval. Szabó Nikoletta 06308573436
Használt technikák:hőillesztés,varrás,mikrogyűrűzés
Sziasztok!
Én speciálisan hajhosszabbítással foglalkozom, több módszert is használok.
Akit érdekel,nyugodtan írjon:)
Szia !!
Lenne 1 kerdesem, cak a fejboeodre teszed a ricinus olajat vagy az egessz hajadra???
értem:(
ÉN egy autó árát költöttem rá a hajamra.
Kopaszodok,de a ricinus olajtól most nagyon sokat nőtt és vannak új hajak is.
Töltöttem fel róla képet is,még Én sem hiszem el,hogy ennyit nőtt,olyan mint egy csoda.
Szia,és direkt ilyen rövid vagy magától nem nő hosszabbra?
Mert nekem is baromi lassan nő,de a ricinusolajtól most egész jól beindult.
ceglédi vagyok!:-)igazándiból azt szeretném tudni mért nem lehet kis hajhoz_????
mert varrni az oké...ahoz tényleg de hőilleszteni sem???
és érdekelne hogy vitt hajból is csinálja e.ha érdemes,pomáz felé sokat kavargok,tehát nem gond.
További ajánlott fórumok:
- Hőillesztéses hajhosszabbítás tapasztalatok
- Hogy győzzem meg a férjem, hogy alkohol problémájával forduljon szakemberhez?
- Mennyire elterjedt a hajhosszabbítás Magyarországon? Sokaknak van póthajuk? És közöttetek kinek van?
- Tudtok hatásos alternatív gyógymódokat és megbízható, hozzáértő szakembereket?
- Kutyakozmetikust keresek Sopronban! Ismer valaki türelmes, hozzáértő szakembert?
- Magatartászavaros gyermek integrálása óvodai csoportban. Tanácsot, segítséget kérnék, hozzáértő szakembertől.