Hajdúszoboszlói aquapark - Neked melyik csúszda tetszett a legjobban? (beszélgetős fórum)
ÉN 12 éves vagyok tavaly voltam Szoboszlón marha jó volt minden csúszdán lecsúsztam kivéve azon a matracos kékek mert nem volt rá idő sztem a legjobb csúszda a feketelyuk föleg a végén egy ugratóval.
a kék naon csapta a szemembe.
Hát behunyhatod a szemed, de tök sötét lesz :))
Én is félős vagyok, de csak kipróbáltam :) max ha nem tetszett volna, nem csúsztam le volna többet :)
Húú a nagyon meredeken nem mertem lecsúszni :) ott csak az unokatesóm csúszott a feleségével, én meg fényképeztem :)
ritkó: max majd behunyom a szemem és szívbajba sikítom magam... :DDDD
De az tuti, hogy a páromat rángatom magammal! egyedül nem mernék :(
bizonyos szinten vonz az a fehér is hátul, de rosszul leszek ha rá nézek... Baromi meredek...! s az ütköző sincs hiába kitéve... kb 5 éve amikor ott voltunk még nem volt ott ütköző... szerintem valaki kirepülhetett tőle a partra... :D
Nekem csak a lábam akadt be tavaly a sávelválasztóba, amikor lecsúsztam azon a meredek szimpla kéken... Nem tudom hogy csináltam, de a fejem ért először vízbe, és égnek állt a lábam (Apum épp akkor fotózott le) de mire kikecmeregtem... Hatalmasat röhögtem magamon! :DDD
Ritkó: A piroson is tök sötét?
biztos félnék én is nagyon! Pedig nagyon szeretném kipróbálni azt is és a narancssárgát is (amiben ti voltatok). abban mindig ordítanak az emberek... :DDDD
Mi is voltunk ott 3 vagy 4 éve, nagyon jóó volt :)
A legmeredekebben én se mertem lecsúszni :) de a többi jó volt, volt nyitott csúszda, ott egyedül mehet az ember és kanyargós volt, de viszont a zárdcsúszda volt a legjobb, tök sötét volt bent, egy matracon legfeljebb 4 ember ülhetett, mi 3-an voltunk, kapaszkodtunk, az első csúszásnál féltünk, de a többi már csúszás már nagyon jó volt :)
Millácska: Én is aug-ba megyek, aug 2-9ig leszünk ott! Ti mikor mentek?
nora: Én a piroson szeretnék mindig lecsúszni de mire odaérek sose merek! Az milyen? Tök sötét belülről?
Mi már 7 éve járunk Szoboszlóra és folyamatosan áradozok róla!
Nekem a 4 -sávos és a mellette lévő meredek (nem a sárga) jön be a legjobban :P
Szia!
Pont ma nyitottam ilyen topicot. Még nem írt senki tapasztalatot, de kitartóan várom én is. :)
Sziasztok!
Várom mindenki véleményét, aki valaha meglátogatta a hajdúszoboszlói aquaparkot!
Kinek mik a tapasztalatai?
Idén ki nyaral ott?
Írjatok minél többet!
Üdvözlettel:
Tandy
További ajánlott fórumok:
- Mi bánt ma a legjobban?
- Mi hiányzik legjobban most az életedből?
- Melyik az a házimunka, amit a legjobban utálsz? Amit szívesen kihagynál az életedből? Melyiket szereted a legjobban?
- Milyen pénzzel megvehető dologra vágysz legjobban?
- Ami a legjobban tetszett, és szétröhögted rajta magad! :-))))
- Hogy juthatunk el a hajdúszoboszlói aquaparkba?