Hajdú-Bihar megye lakói ide (beszélgetés)
szia semmit nem látott a doki, és a hcg-re meg mondta hogy nincs már ott a baba:(
de ezt már rég tudtam, éreztem
azért kérdem, bár nem is tudom hogy hogy tudnám ezt elintézni, a húgom odajár suliba és kolis, de annyira nem jó mert nem tud tanulni, valami albérlet kellene neki, csak nem tudom hogy innen hogy tudnám elintézni, vagy interneten lehet valamit keresgélni, azért az is fontos hogy ne legyen drága
Én. Miért kérdezed?
Mi volt ma az UH-n?
szivacs csajok
ki lakik debrecenbe?
A Te lányaid is gyönyörűek. :)
Hogy bírod 3 gyerkőccel? Én néha kész vagyok 2-vel is. Persze imádom őket, csak egy rossz nap nagyon fárasztó.
Szia!
Jaj, de szép babáitok vannak!
Nekem Dorina 6 éves, most elsős, Niki 4 lesz ovis és Petra 5 hónapos.
Sziasztok!
Én debreceni vagyok, tanító néni és van két csodás gyerekem. 4,5 éves Ágikám és 10 hetes Zolikám.
Beszéltem angival, sajnos nem maradt meg a babája. :(
helló lányok, sajna a doki nem látott még semmit, azt mondta hogy túl korai lenne még, elküldött hcg vizsgálatra de nem mentem el mert már önámításnak éreztem, feladtam
igaz még nem jött meg ma van a 40. nap, várok még és hétfőn újból tesztelek
Sziasztok!
Igen.
sziasztok
sajnos 2 pozitív teszt után sikerült produkálni egy negatívat, úgy néz ki nem maradt meg a baba, mert hát 2 pozitív teszt csak nem téved
köszike!
gondolom a lángosos körül. ha arra járok felnézek.
a lépcsős?
Hellóka!
Megnéztem. Visszább, a sárga ikerházba van.
Zöld kártya is ott van.
További ajánlott fórumok:
- Hol lehet régi telefonszámokat megtudni?Vonalas telefonét.Esetleg tud valaki segíteni, kb. 10 évvel ezelőttit, és Hajdú-Bihar megye
- Hol kaphaptó jelenleg Hajdú-bihar megyében műanyag 90 cm-es tornakarika (hullahopp)?
- Jász-Nagykun-Szolnok megyeiek, Hajdú-Bihar megyeiek, Szabolcs-Szatmár-Bereg megyeiek segítsetek!Hova kell küldenetek az adóbevallást?
- Vélemények vőfélyekről főleg Hajdú-Bihar megyében
- Laboratórium technikusi képzés Hajdú-Bihar megyében hol van?
- Részt vesz valaki gyermeke a Hajdú-Bihar megyei tehetségkutató versenyen?