Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Haj zsírosodásról, és a puffadásról fórum

Haj zsírosodásról, és a puffadásról (beszélgetés)

2015. febr. 13. 11:33
eszembe jutott hogy 3 évvel ezelőttig a pro gastro kid-et adtam a lányomnak. utána lett a pukizás, most kerestem egy olyan rágótablettát a protexin juniort ami ugyanaz a bakt. törzs van benne, most megszűnt a dolog, de hogy tudom kiszűrni hogy mi okozza a problémát?
15. babika_ (válaszként erre: 14. - Kleeri)
2015. jan. 27. 14:46
Igen, jó! épp ma vettem :-) néha teszek bele illóolajat pl. most cédrust.
14. kleeri (válaszként erre: 5. - Babika_)
2015. jan. 23. 09:52

felnőttnek is jó ez a sampon?

akkor kipróbálom, nekem is zsírosodó haj gondom van

13. kleeri (válaszként erre: 12. - Kati1977)
2015. jan. 23. 09:44
legegyzerűbb a gyógyszertárban ezt elmondod és ajánlanak
2015. jan. 23. 09:05

a lányomnak nagyon sokáig a pro gastro kid-et adtuk, nem volt pukija, a széklete is rendben volt de érdekes azért adtuk neki mert a kórházba a kruppra ezt javasolták, és bevált. és most rágótablettát keresek ilyen összetevővel mint a pro gastro kid. Valószínünek tartom, hogy a pro gastrokid valamelyik összetevője segített a puki "nélküliségben" hogy tudom meg hogy meliyk mert akkor olyan étrendkiegészítőt keresnék.Rágótablettát vagy szirupot keresek. Tudtok segíteni?

Köszi

11. nbandus (válaszként erre: 10. - Kati1977)
2014. jan. 30. 09:57
Gasztroenteorológiára szeretnéd elvinni folyamatos puffadás, kellemetlen pukik miatt. Ha nem ad beutalót a háziorvos, max elviheted magánhoz, de felesleges. Jogotok van kivizsgáltatni .
10. Kati1977 (válaszként erre: 9. - Halványrózsaszín)
2014. jan. 30. 09:54
Ne hogy azt gondoljátok hogy a gyerekemet nem vittem le, a körzeti orvos azt mondta, hogy "nem gondolnám, hogy probléma lenne". Ezért kérdezlek bennteket, hogy konkrétan azt tudjam mondani hogy x,y rendelésre szeretném elvinni x,y miatt.
9. halványrózsaszín (válaszként erre: 1. - Kati1977)
2014. jan. 30. 09:40

Szia!

én a Baba sampon (kókusz) száraz hajra veszem. Mert nekem is zsírosodik. Ez hajlam, típus és táplálkozás kérdése. A puffadás az baj, ha folytonos, kérlek vidd el a körzetihez vagy egy Szakrendelőbe belgyógyászatra, mert ez komolyabb attól, hogy szegénynek itt adjanak tippeket. Jó szándékból írtam, nem bántásból. Sok szerencsét és kérlek írd meg mit mondott a doki, ha gondolod.

8. a7dd008376 (válaszként erre: 1. - Kati1977)
2014. jan. 30. 09:36

*a hideg miatt jobban zsirosodik a haj*

*puffadas miatt kaposztafelek, tej kiiktatasa, rizs es gyomber tea fogyasztasa*

2014. jan. 30. 09:30

Hogy göndör maradjon, vizesen fésüld ki neki /vagy ő magának/ és utána fiffúziós hajszárítóval szárítani. Ettől göndör marad elvileg.

A puffadás/puki simán lehet lisztérzékenység is. A hugomnak hasonló tünetei voltak, és ez lett a diagnózis. Gasztroenteorológushoz kellene elvinni.

6. babika_ (válaszként erre: 5. - Babika_)
2014. jan. 30. 09:26
Ja igen: a babylove a dm sajátmárkás terméke, elég jó áron mozog.
2014. jan. 30. 09:23

Nagyon jó zsíros hajra a Babylove babasamponja. Nekem is zsírosodik, de ez jó szokott rá lenni, szép fényes, könnyen fesülhető -és nincs benne kőolajszármazék sem-.

Puffadás: passz, én akkor puffadok, ha hülyest eszem, vagy almát.

4. 3d787b167a (válaszként erre: 3. - Kati1977)
2014. jan. 30. 09:22

Több tünete van, kinél mi.

Amúgy, miért nem kérsz neki kivizsgálást?

A vérképnél azt hiszem, a gomba toxinokat kell nézni, vagy mit.

Aztán most lehet, mellé nyúltam, nem vagyok laboros, sem orvos.

Szóval vidd el dokihoz a kislányt!

Amúgy az se normális, ha nincs napi széklet.

3. Kati1977 (válaszként erre: 2. - 3d787b167a)
2014. jan. 30. 09:20

szia!

Az inkább nem hasmenéssel jár? persze elfelejtettem írni hogy 3-4 naponta székel.

2014. jan. 30. 09:16

Puffadás: candida?

Zsíros haj: gyakrabban mosni. Ilyen a hormonháztartásotok, ezen sampn nem segít.

2014. jan. 30. 09:14

Sziasztok!

Három problémámat szeretném veletek megbeszélni:

1., Lányom 8 éves múlt, zsírosodik a haja, milyen sampont ajánlotok neki? Vékonyszálú és göndör a haja.(A hajára mit javasoltok még, hogy göndör maradjon mert a felső "réteg" kiszálkásodik, az alja göndör marad.)

2., Mitől lehet hogy a lányom állandóan fel van puffadva, és eléggé sok bélgázt termel aminek szaga is van. Szeretném megoldani a helyzetét mert később akár kellemetlenségei is lehetnek. Esetleg gondolok allergiára, tej,tejcukor,liszt???

3., Nekem is zsírosodik a hajam a Bioderma node sampont ajánlják, de 4000 Ft, 125 ml. Mi a véleményetek a samponról??

Köszi a válaszokat!!

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook