Haj zsírosodásról, és a puffadásról (beszélgetés)
felnőttnek is jó ez a sampon?
akkor kipróbálom, nekem is zsírosodó haj gondom van
a lányomnak nagyon sokáig a pro gastro kid-et adtuk, nem volt pukija, a széklete is rendben volt de érdekes azért adtuk neki mert a kórházba a kruppra ezt javasolták, és bevált. és most rágótablettát keresek ilyen összetevővel mint a pro gastro kid. Valószínünek tartom, hogy a pro gastrokid valamelyik összetevője segített a puki "nélküliségben" hogy tudom meg hogy meliyk mert akkor olyan étrendkiegészítőt keresnék.Rágótablettát vagy szirupot keresek. Tudtok segíteni?
Köszi
Szia!
én a Baba sampon (kókusz) száraz hajra veszem. Mert nekem is zsírosodik. Ez hajlam, típus és táplálkozás kérdése. A puffadás az baj, ha folytonos, kérlek vidd el a körzetihez vagy egy Szakrendelőbe belgyógyászatra, mert ez komolyabb attól, hogy szegénynek itt adjanak tippeket. Jó szándékból írtam, nem bántásból. Sok szerencsét és kérlek írd meg mit mondott a doki, ha gondolod.
*a hideg miatt jobban zsirosodik a haj*
*puffadas miatt kaposztafelek, tej kiiktatasa, rizs es gyomber tea fogyasztasa*
Hogy göndör maradjon, vizesen fésüld ki neki /vagy ő magának/ és utána fiffúziós hajszárítóval szárítani. Ettől göndör marad elvileg.
A puffadás/puki simán lehet lisztérzékenység is. A hugomnak hasonló tünetei voltak, és ez lett a diagnózis. Gasztroenteorológushoz kellene elvinni.
Nagyon jó zsíros hajra a Babylove babasamponja. Nekem is zsírosodik, de ez jó szokott rá lenni, szép fényes, könnyen fesülhető -és nincs benne kőolajszármazék sem-.
Puffadás: passz, én akkor puffadok, ha hülyest eszem, vagy almát.
Több tünete van, kinél mi.
Amúgy, miért nem kérsz neki kivizsgálást?
A vérképnél azt hiszem, a gomba toxinokat kell nézni, vagy mit.
Aztán most lehet, mellé nyúltam, nem vagyok laboros, sem orvos.
Szóval vidd el dokihoz a kislányt!
Amúgy az se normális, ha nincs napi széklet.
szia!
Az inkább nem hasmenéssel jár? persze elfelejtettem írni hogy 3-4 naponta székel.
Puffadás: candida?
Zsíros haj: gyakrabban mosni. Ilyen a hormonháztartásotok, ezen sampn nem segít.
Sziasztok!
Három problémámat szeretném veletek megbeszélni:
1., Lányom 8 éves múlt, zsírosodik a haja, milyen sampont ajánlotok neki? Vékonyszálú és göndör a haja.(A hajára mit javasoltok még, hogy göndör maradjon mert a felső "réteg" kiszálkásodik, az alja göndör marad.)
2., Mitől lehet hogy a lányom állandóan fel van puffadva, és eléggé sok bélgázt termel aminek szaga is van. Szeretném megoldani a helyzetét mert később akár kellemetlenségei is lehetnek. Esetleg gondolok allergiára, tej,tejcukor,liszt???
3., Nekem is zsírosodik a hajam a Bioderma node sampont ajánlják, de 4000 Ft, 125 ml. Mi a véleményetek a samponról??
Köszi a válaszokat!!