Főoldal » Receptek » Köretek receptjei » Hagyományos ganca recept

Hagyományos ganca recept

Elkészítési idő 20 perc

A Hagyományos ganca hozzávalói:
2 deci víz, 1 evőkanál zsír, csipet só és annyi liszt amennyit felvesz.
10 deka zsemlemorzsa.


A Hagyományos ganca elkészítési módja:
A vizet egy lábasba öntjük beletesszük a sót és a zsírt. Ha felforrt akkor beletesszük a lisztet és megfőzük. A zsemlemorzsát pegpirítjuk egy kis zsíron és kiskanállal beleszaggatjuk a tésztát. Forrón cukorral tálaljuk.

Én a tésztába is teszek egy kis cukrot, bár a recept nem írja.
Nagymamámtól tanultam és igen finom ebéd egy tartalmas leves után.


Kategória: Köretek receptjei


A hagyományos ganca elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook