Hagymás pecsenye recept
A Hagymás pecsenye hozzávalói:1 kg sertéslapocka
4-5 fej vöröshagyma
6 gerezd fokhagyma
10 dkg zsír
só
bors
őrölt kömény
A Hagymás pecsenye elkészítési módja:
A lapockát 6-8 darabba(nem szeletbe) vágom sózom borsozom ízlés szerint.Tepsibe teszem megszórom őrölt köménnyel,elosztom rajta a zsírt.Ráteszem a karikára vágott vöröshagymát és a félbevágott fokhagymát.1 dl vizet ráöntök és lefedve forró sütőben sütöm.Ha a hús megpuhult a fedőt levéve megpirítom. Körete burgonyapüré vagy sült burgonya.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: ronka, 2012. ápr. 15. 20:50
A hagymás pecsenye elkészítési módja és hozzávalói.