Hagyjam vagy lépjek (beszélgetős fórum)
az a baj az ilyen bosszuerzesekkel, hogy pont az, akit vissza akarsz bantani, szarik ra, es barmi, amit tennel, nem erintene annyira, mint ahogy szeretned
csupa rosszat irtal le a palirol, nem ertem, miert vagy vele
Ez "szegénységi bizonyítvány". Érthetetlen.
Fiatal, független, gyermektelen nő! ???
igen, te vagy az, aki főz meg mos rá.
és ezt önként vállaltad.
Nem. Úgy vagyok vele,h ezt még kamatostul vissza fogja kapni.
Csak az első majdnem elmenetelnél pityergett. Ott is hagyott, lement sétálni.
Néha úgy érzem az vagyok, aki főz mos takarít rá.
hat en nem ertem a noket :D ha sok olyan dolog van, amit nem tudsz megbocsatani, akkor ugy vagy vele, hogy haragszol ra es meg vagy alazva?
szamomra nem lenne valami hiteles egy 40-es pasi, amint bog, ha szakitani akarsz, mikozben kozos bulizaskor mas no kezet fogdossa
Ez nem lesz nehéz,mert megint olyan periódusban vagyunk,h érik a kiborulás.
Sok minden más is van, nem részletezem. Rengeteg dolog van,amit nem tudok megbocsátani. Mégis amikor el akartam hagyni,sírva fakadt és hangoztatta h szeret. Haha :-)))))
Előtte is volt egy hosszú kapcsolatom, úgyh kissé megcsömörlöttem a kapcsolatoktól.
szerintem meg a leirtak alapjan annyi van, hogy a pasinak tetszik a no es kesz. nyilvan ha lenne koztuk valami, nem a kozos barati tarsasagban olelkeznenek mindenki elott :D
de a nocinek boven eleg az, hogy vele szarul banik a parja, es nincs ra tekintettel. mindegy ebbol a szempontbol, hogy lenne viszonya ezzel a novel vagy sem. akkor nem lenne mindegy, ha a no is pattintana a ferjetol, osszejonnenek, akkor legalabb kenytelen lenne tovabb lepni. igy meg valoszinuleg o a lo nincs, szamar esete a pasinal, az meg nemigazan jo statusz
Ha esetleg rajtakapnád őket, hogy dugnak, akkor az is nyilván azért történt, mert ivott a nő.
Ne légy naív, elég egyértelmű a dolog a leírtak alapján.
szerintem nem az a kerdes, hogy a parod es a baratjanak a felesege osszeszurtek-e a levet. ha normal ember a parod, akkor nem kezd a legjobb baratjanak a nejevel, es meg a kozvetlenseg is ertheto
az a baj, hogy rad nincs tekintettel semmilyen teren. az egy dolog, hogy piasan atoleli valaki, de egyaltalan nincs benne az, hogy ez szamodra kinos lehet. kiveve, ha te meg a csaj puszipajtasok vagytok
tenyleg annyival rosszabb lenne egyedul, mint olyan kapcsolatban, amiben megalazo helyzetekbe hoz a masik? hogy azert nem mesz el a paroddal bulizni, mert elore tudod, hogy szar helyzetbe hoz? nem tudom, mas hogy van vele, de nalam ez barmilyen kapcsolatban azonnali hatraarc lenne, ha a pasi, akivel bulizni megyek, mas novel enyeleg
Szerintem van több is - azok, akik félnek, hogy egyedül maradnak.
Legközelebb ne készülj rá, spontán vessz úgy vele össze a következő konfliktus alkalmával, hogy szakítás legyen a vége.
Kinek mi fér bele. Nekem nem kellene.
Ne húzd az időt!
Gondolom nem kíván többet megosztani a magánéletéről így elkerüli, hogy számot kéne adnia a továbbiakról.
Mindig van olyan kíváncsi ember, aki állandóan rákérdezne, hogy most mi van? :D
A szoros barátaival biztosan tartani fogja a kapcsolatot más nicken is. :)
Szerencsére azon a feltett családi fotón negyvennek sem néz ki (szerintem ő jobb nőben, mint a férje pasiban,, már ahogy fotóról meg lehet ítélni).
Amúgy fiatalos-ötvenes ismerőseim sorban pasiznak be. És micsoda önbizalommal!:))
Mazsu, ha el tudtok osztozni a anyagiakon, el tudod tartani Magad, (márpedig el tudod), akkor hajrá.
További ajánlott fórumok:
- Vajon van értelme szólni vagy hagyjam?
- Szóvátegyem vagy hagyjam?
- Hagyjam sírni vagy ne?
- Hagyjam rá és várjak, vagy megkeressem?
- Két és fél éves lányom SEMMILYEN húst ne eszik meg. Régebben szerette. Erőltessem, vagy hagyjam rá?!
- Van értelme anyatejgyűjtő állomásra menni, vagy keresni valakit, akinek sok teje van? Vagy hagyjam és tápszerezzünk?