Hagyjam rá és várjak, vagy megkeressem? (beszélgetős fórum)
itt pont nem féltékenységről van szó. a féltékeny ember nem tűnik el 5 napra, hogy szóba sem áll a másikkal, nem zavarja el, nem beszél vele bunkó módon. ha mégis megtenné haragból, a következő pillanatban már csúszna-mászna, hogy a másik bocsásson meg, el ne hagyja
amikor egy pasi így viselkedik, mint ami itt le van írva, az éppen hogy nem féltékenységből fakad. ezért lehet borítékolni, hogy húzogat az most is más nőciket. majd rájön a csajszi is
Amennyiben nincs a férfinak munkája, hogy lehetne saját külön lakása?
Logikus, hogy az édesanyja házaban él.
Ha egy nônek nincs jövedelme, az is általában a szülôi házba megy vissza.
Hova máshova? Az utcára?
Szia!
Szerintem betegesen féltékeny, és én helyedben várnék, hogy írjon ő neked! Utána, leülnék beszélgetni vele és megkérdezném, hogy pontosan ki vagy mi zavarja. Mesélj nyugodtan arról, hogy kit honnan ismersz, de az is lehet, hogy nem is ismered személyesen! nekem is vannak ilyen ismerőseim, csak feldobták a bejegyzéseit, és amelyik olyan volt, hogy majd leestem a székről, őt bejelöltem!:-)
Tehát várj és mesélj neki, ha egyáltalán mer kérdezni!
és azokat a nőket csalják tovább, akik mindent a szegény hányatott gyerekkorral és önbizalomhiánnyal magyaráznak :) féltésnek és féltékenységnek is vannak fokozatai
már ne is haragudj, de milyen pasi az, akinél a féltékenység abban nyilvánul meg, hogy "biztos b@szni mész ki". biztos az anyja nem adott puszit esti mese után, azért lett ekkora tahó :)
ezek nem kapcsolatok. ezek csak kefélgetések, míg nem jön még egy olyan hülye nő, aki elvisel egy tahót. az ilyeneknek olyan mindegy, mert ha a csaj besértődne és dobná, van másik - kábé ennyire számít
Terelt!!
Aztán egy szép napon le is lépett.
Anita!
Hárman említettük már,hogy félremegy a párod,elgondolkodsz rajta?
További ajánlott fórumok:
- Hagyjam vagy lépjek
- Vajon van értelme szólni vagy hagyjam?
- Szóvátegyem vagy hagyjam?
- Hagyjam sírni vagy ne?
- Két és fél éves lányom SEMMILYEN húst ne eszik meg. Régebben szerette. Erőltessem, vagy hagyjam rá?!
- Van értelme anyatejgyűjtő állomásra menni, vagy keresni valakit, akinek sok teje van? Vagy hagyjam és tápszerezzünk?