Hagyjam vagy hódítsam meg (beszélgetés)
Azt hiszem három hét, de azóta csak egyszer találkoztunk. Nem volt azóta a cégnél.
és azóta mennyi idő telt el?
mármint az elmaradt kávé óta?
én inkább ügyesen úgy intézném, hogy valahogy az útjába kerüljek, de nem tudja, hogy ez szándékos...
akkor egy susmus, hogy régen találkoztatok, és hogy van, és esetleg ha ő is úgy gondolja te ráérnél egy kávéra.
Még el kellett mennie valahová és aztán visszajönni a céghez és onnan még ment szegedre. Azóta találkoztunk és mondta, hogy majd bepótoljuk a kávét, de sajnos azóta nem találkoztunk.
Simán kezdeményezhet a nő is, viszont a "mi veszíthetsz?"... Messziről jött ember azt mond amit akar, győződj meg róla, hogy tényleg nincs-e senkije.:)
Miért maradt el múltkor a kávé?
írj neki sms-t hogy ráérnél, és mi lenne ha pótolnátok...
Egy próbát megér, bármi kialakulhat köztetek.
Nem zavar, hogy gyerekei vannak. És nem is vele élnek,hanem az Anyjukkal.
Egy próbát megér. Mit veszíthetsz? Bár azt jó, ha előre tisztázod magadban, hogy (bár durván hangzik,) akarsz-e a nyakadba venni 2 gyerkőcöt.
Ha nem kezdeményezett,akkor hagynám,nem foglalkoznék vele.Ne már a nő keresse fel a férfit,pláne ha szó volt egy kávéról,randiról,de aztán nem lett belőle semmi :S
Ha tudsz neki emailt küldeni, akkor csak annyit irj neki, hogy mi van vele, rég láttad, és nyugodtan megkérdezheted, hogy találkoztok-e még.
Sajnos a telefonszámát nem tudom, csak emailen tudom vele érintkezésbe lépni. De azt nem tudom mit írjak, jobb lenne a telefon!
Mit írnátok?
Nem vesztel szerintem semmit vele.
Én a minap voltam úgy h volt egy pasi akivel neten megismerkedtem. Hátt az 1. talira bár elmentem de mikor megláttam oldalt állva nemmentem oda hozzá.
Hátt akkor lett egy kis "mosolyszünet" közöttünk majd 1-2 héten keresztül.
Erre valameik nap csak beszéltünk és hirtelen csak úgydöntöttem találkozzunk (vmiért nemhagyott nyugodni a gondolat), hátt mikor megláttam, majd leültem. Egy édes, aranyos, nem is "dagadt" pasival álltam szemben.
Azóta ma is találkoztunk és egyre jobban alakulnak a dolgok.
Ha belegondolok h akkor otthagytam, és ha most nemtaliztam volna vele utólag, mit szalasztottam volna el.
Szoval szerintem tegyél egy lépést, ha érdekled úgyis tovább lép ő is.
Lányok ha érdekelnéd őt, akkor már megkeresett volna! Ha meg azért nem keres, mert nincs ideje, akkor kár kezdeményezni bármit is. Én megvárnám mig jelentkezik!
egy próbát megér.
de CSAK egyet.
Kezdeményezzél. Mi bajod történhet?:)
Nem nős, elvált van két fia.
Most nem járok dolgozni, így nem találkozom vele. Mit tennél?
Ha nős, hagyd a fenébe, ha facér, akkor HAJRÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!
Sziasztok! Van egy férfi, akivel a munkám során szoktam találkozni, a cég egyik partnere. Amikor találkozunk mindig beszélgetünk, de mióta a lovehunteren kiderült, hogy tetszünk egymásnak megváltozott felém a viszonya. Egyszer hazahozott, ami neki kb 10 km kerülő volt, legközelebb pedig elhívott kávézni (randizni, merthogy ez a szó is elhangzott a szájából), de végül ez elmaradt. Azóta elég keveset találkozunk, sajnos nem jár annyit a céghez. Mit tegyek, várjak amíg ő lép vagy kezdeményezzek?
További ajánlott fórumok: