Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Habart burgonya leves recept

Habart burgonya leves recept

A Habart burgonya leves hozzávalói:
0, 5-1 kg burgonya
2-3 db babérlevél
1 evőkanál ételízesítő
10-15 dkg füstölt kolbász karikázva, vagy virsli
2-3 evőkanál liszt
tej
1 evőkanál zsír
pici piros paprika


A Habart burgonya leves elkészítési módja:
A burgonyát kb. 2 liter vízbe odarakjuk főni, hozzáadjuk a a babérlevelet, az ételízesítőt és a kolbászt. Amikor megfőtt, akkor a közben elkészített paprikás rántással behabarjuk, majd azonnal tálaljuk.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A habart burgonya leves elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook