Ha van egy partnered, akkor miért akarsz tetszelegni másoknak? (beszélgetős fórum)
Igaz.
-------
Priviben válaszolok.
Mindent meg tudok indokolni
Te sem az az ember vagy, akit foglalkoztat, hogy ki mit gondol a vasalt avagy vasalatlan ingedről. Amellett, hogy szeretsz vasaltat viselni 😊
Tényleg nem hiszed?
Picit igazad van...
De meg is tudnád indokolni, hogy miért?
Azt én nem hiszem.
Érdekelne is, hogy miért bagoly, és miért nem arccal vállalod a szavaid. :)
Nem létezik olyan ing, amit ne kellene vasalni.
Lehet, hogy te úgy láttad/látod, hogy nem kell, de tuti, hogy én kiszúrtam volna pl., hogy nincs vasalva:D
Az az ingem még abból a kollekcióból való volt, amiket még nem kellett vasalni. :)
-----
Most a második feleségemmel élek.
A téma szempontjából nem tudom, hogy ez mennyire releváns.
Alapvetően adjuk meg a bizalmat, hogy van.
Az inge szépen volt vasalva 😊
"és mégis minden reggel úgy mész el hazulról, hogy az utolsó pillantásod a tükörbe azzal a gondolattal párosul: Jól nézek ki...?"
És erre külön is reagálnék: ez mekkora hülyeség!
Pontosítok: és mégis minden reggel úgy megyek el hazulról, hogy az utolsó pillantásom a tükörbe azzal a gondolattal párosul: de jól nézek ki ma is!:DDDD
Mondjuk a mákos tészta kérdés az eldöntendő, amit te kérdeztél az kiegészítendő. Szóval már itt jön egy gondolati bukfenc.
Viszont a nagy kérdés itt: Ha téged nem érdekel, hogy mit válaszolnak a kérdésedre vagy eleve eldöntötted magadban az általad elfogadható választ, akkor minek kérdezel?
:-)))
"Jobban néznél ki, ki is esnél..." :-))))
Én a bagoly?
Legközelebb az lesz a nick nevem, hogy Old Owl, OO - hű basszus ez nem jó, mert ez klozetet jelent...
Tudom.
De ez nem egy önsegítő csoport, ahol már felismeréssel ülnek az emberek, arra várva, hogy elsimíttasd a fodrokat.
Na és rád is rád fér a pihenés 😊
Kedves Lovelyly!
Tudod miért?
Mert a legtöbb embernek a "torz tükör" az élete legnagyobb problémája, önértékelési problémája, kapcsolati problémája.
Nagyon jól megérezted, hogy ez a "rizsám".
A fent említettek miatt.
Szóval hamis kártyás vagyok?
Az egy jó szakma, csak nagyot lehet bukni.
Én meg szeretek biztosra menni.
Ja.
Én még csak a dominónál tartok...