Ha valaki megcsalja a párját miért vesz neki ajándékot? (beszélgetés)
Na vajon miért rituka?
Szerinted?
Ha tudja az asszony,azért,ha még nem bukott le a férj,akkor meg..szereti,vagy ragaszkodik hozzá...!
Egyebek.
Hihetetlenül sok házasság van, ahol a két fél csalja a másikat, tudják egymásról, de a gyerekek miatt maradnak együtt és hát az anyagi vonzata sem egyszerű, főleg válásnál.
Aztán a gyerekek iskoláikat, egyetemet elvégzeték, saját lábukra állnak és a szülők akkor válnak.
Fájó pontra tapintottam.
Az a gond, hogy borzasztó kényelmes dolog mindent a gyerekre hárítani. Én a gyerekem miatt szenvedek húrrá de mártír vagyok!
Aha, csak én ilyen családba nőttem fel, és eleget láttam anyám sírni. Azt nagyon elfelejti egy két szülő, hogy miként csapódik le ez egy 7 évesnek.
Én is később értettem meg csak az anyám, hogy mit miért is csinált, és jól tette. Igaza volt.
Támogatni? Persze. Van akiknél ez egyenlő azzal, hogy egyfolytában beledumálnak mások életébe.
A testvére ment hozzá, ő szült neki két gyereket, szerintem rá lehet bízni azt is hogy hogyan akar élni. Senki másra nem tartozik, csak rá és a férjére.
De nyugodtan meg lehet próbálni belepiszkánli, csak ellenségeskedést fog szülni.
te se lettél okosabb:DDDDDDDDD
szerintem meg el kell mondania és támogatni a saját vérét, hazudozó álszent banda...
De a 2 gyereknek itt már az se használ, hogy apu és anyu mindig veszekszik.
Sajnos elkapkodták és most megisszák a levét. Rengetegen élnek így.
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek előbb-utóbb minden pasi megcsalja a párját, szerelmét?
- Csak én nem hiszem el azt, hogy attól hogy megcsalja valaki a párját még szerelmes?
- Ti hány embernek vesztek karácsonyi ajándékot?
- Minden évben veszek karácsonyi ajándékot a háziállataimnak....
- Közeli rokon esküvőjére milyen értékben illik ajándékot küldeni, ha nem veszünk részt rajta...?
- Nagyik milyen ajándékot vesztek a nyolcadikból ballagó unokátoknak?