Ha valaki emberi csontot tart otthon (koponya, lábszár stb.) az legális? (tudásbázis)
Nekem erről a kérdésről a Vejedre ütök c. film jutott eszembe. Mikor az Apa Anyukája az étkezőben van egy vázában hamu formájában. Aztán leverődik onnan, és a ház macskája levizeli...
Nekem ez is morbid.
Én nem élnék állatcsontokkal se együtt. A vadásztrófeákról még nem is beszéltem.
Látom régi a topic, ezért felfrissítem egy kicsit :)
Nekem egy egész csontvázam van otthon, azt is tudom kié. Igaz a tulajdonosa még él és úgy hívják, mint engem. :)))) Bocs a morbid viccért, de nem bírtam kihagyni!
Áruld már el, hogy merült fel benned ez a kérdés! Neked van otthon? Vagy ismersz valakit, akinek van?
Annyira morbid!
Ez eszembe sem jutott. :-)
én nem tartanám meg, de magánügy. De nem gondolom, hogy illegális lenne. Vagy igen? :-)
nem semmi!!!
Igen,tudod kié?
Vagy csak?...de honnan van?
További ajánlott fórumok:
- Pár hölggyel arra gondoltunk, benyújtanánk egy petíciót, miszerint legyen legális a béranyaság ill. a dajkaanyaság. Te támogatnád?
- Óvodai csoportpénz beszedésére tud valaki legális megoldást?
- Ha interneten veszek valakitől nyugtatót az legális?
- Olyan csajszit keresek, aki szeretne egy csomó dolgot csinálni amit eddig nem tett meg. Csak legális dolgokra gondolok Pl: hastánc, fallabda
- Fel mernétek venni rövidet, ha tele lenne a lábszáratok szőrtüszőgyulladással, benőtt szőrökkel?
- Egy cukorbeteg lábszárfekélyes lábra tudnátok valamit ajánlani?