Ha úgy érzed, vége mindennek (beszélgetés)
Én már nem értem.
Olyan ez az egész, mint egy rémálom.
Csak épp hiába várom, hogy felébredjek belőle...
A probléma nem oldódik meg.
Már elborít a pocsolya, de nincs kiút.
Vége.
Ellyke!
Nagyon aranyos vagy, hogy felajánlottad a segítséget-:) Köszönjük, de mint látod, nem megy könnyen a segítségnyújtás-:)
Eddig Te voltál az egyedüli jelentkező!-:)
Én me tízezrekre gondoltam csak azt hittem, ha sokan összedobunk kis összegeket, akkor tudunk segíteni. Hiszen, itt a Hoxán is van rá példa, hogy pénzt gyűjtenek, pl-ul lombikprogramra...
Azt gondolom, mindenkinek a saját baja a legnagyobb.
Puszi: BJ
Köszönöm :-)
Csak az a fene nagy büszkeség ne lenne bennem, hogy egyedül akarok boldogulni... Tudod, már megszoktam, hogy legtöbbször egyedül vagyok, talán ezért is nehéz segítséget elfogadnom másoktól. :-)
Nagyon kedves vagy, köszönöm!
Már BJ-nek is mondtam, hogy nem akarok pénzt elfogadni. Neked is szükséged van a pénzre!
Megteszek mindent, amit tudok, talán jövőre jobb lesz valamikor.
Jó ég... olyan szemétség! Akkor én nem is panaszkodhatom. :-(
Én is így vagyok. Ha be tudjuk fizetni a törlesztéseket és a rezsit, akkor ez lesz a karácsonyi ajándékunk. :-(
És akkor még hol van a bírósági határozat...
Én nagyon szívesen segítenék, csak azért hallgattam, mert jelenleg sajnos nem tudok.
Egy kereset oszlik ötfelé, a mi áramszámlánk ráadásul 31 ezer lett, állítólag anno nem jól olvasták le az órát, és ennyi a többlet, passz. :(
Ha ezt befizetjük--márpedig be kell--akkor ez lesz a fenyőfa alá téve ajándék gyanánt. :(
:-(
Csak most kurva szarul jött még ez is...
Várjuk a bírósági határozatot... félek.
Most már kap a párom fizetést, de annyira elgyengültünk anyagilag, hogy innen nehéz lesz felkelnünk. :-(
Most kaptam egy 18 ezres villanyszámlát. Hogy van képük karácsony előtt még ilyen rohadt magas áramszámlát is kiküldeni??
El vagyok keseredve.
Hogyhogy ide nem látogatnak a szeretett fórumozók? Célom az volt, h segítséget nyújtsak Töprengőnek.Nem lelkit, anyagit...de nem fogadta el. Gondoltam, hátha sikerrel járunk, és talán össze tudjuk dobni a kirótt pénzbírságot.
Tehát....ki akar segíteni?
Köszönöm :-)
Ma elhatároztam, hogy összeszedem magam, és megpróbálok minden követ megmozgatni, hogy valahogy rendbejöjjünk.
Muszáj!!!
Rendben, megértettem....:) Akkor nem marad más, mint hogy sok sikert kívánjak, és, ha kellek, szóljál...:)
Persze, jobbra fordulhat a helyzetetek, de ahhoz össze kell szednetek magatokat.
Igen. Ha nem fizetjük be, akkor majdnem egy évet kell börtönben ülnie a páromnak.
De befizetjük. Még nem tudom hogyan, de befizetjük, legyenek vele boldogok.
Nem inkább arra kell gondolnom, hogy jobbra fordul a helyzetünk? :-)
Ha nem tudjuk megoldani semmiképp sem, akkor elfogadom, jó?
De először meg kell próbálnunk egyedül boldogulni...
Eltenni?? Nem eltennéd, hanem kifizetnétek a tartozás! Mi lesz, ha rosszabbra fordul a dolog?
200 000 ft nem egy horribilis összeg, de ha nem fizetitek be, akkor talán még le is kell ülnie a párodnak. Kérlek, gondold meg!!!!!!!
Nem tehetem... ne haragudj meg érte, de nem tudnék pénzt elfogadni tőled. Nem tudnám eltenni...
Ilyen vagyok sajnos.
Nekem ez sokkal többet számít, amit írtál, mint a pénz.
Köszönöm. :-)
További ajánlott fórumok:
- Mennyire érzed boldognak az életedet? (1 és 100 között)
- Önismeret, mint mindennek kezdete...
- Érezted már azt, hogy jó lenne ha mindennek vége lenne, veled csak rossz történik és sosem lesz vége...?
- Segítsetek! Holnap mindennek vége..
- 3. trimeszter, terhesség végén hogy érzed magad?
- Jogi kérdés SoS! Mit sértenek meg ha valakit zaklatnak levélben ésl ehordják mindennek?