Ha tudom egy játék nevét, hol kereshetem meg és hogy mentsem le hogy az ikonja képernyőn legyen? (tudásbázis)
3. 07c4794583
2009. nov. 20. 19:21
ez egy netes játék, tehát nem telepíteni kell (és ezért nincs a programokban), hanem csak böngészőből játszani, mint a flash-es játékokat?
akkor azt nem lehet helyben "a gépre" lementeni, mert azt fent van a neten. kell hozzá netkapcsolat, max ki tudod rakni az URL (azaz a webcíme) gyorsindítóját az asztalra, akkor az kinyitja a böngészőt és behívja neked a játékot.
Sokféle játék van, inkább mondd meg a nevét, és megmondom, mit kell csinálj!
2. 07c4794583
2009. nov. 20. 16:19
Szia, hogy indítod el a játékot, a Start menü, Programokban megtalálható?
Akkor hívd elő és mozgasd rá az egeret, de ne kattints rá a bal gommbal, hogy elinduljon, hanem jobbgomb, Küldés menü (itt lehet, tököl egy kicsit a gép), majd az Asztalt válaszd.
Utána az asztalon lesz a gyorsindító ikonja.
1. daryl64
2009. nov. 20. 16:02
Ha tudom egy játék nevét, hol kereshetem meg és hogy mentsem le hogy az ikonja képernyőn legyen?
További ajánlott fórumok:
- Melyik RÉGI kedvenc sorozatodat látnád szívesen újra a képernyőn?
- Mennyit kereshetek ebben az évben, ha nyugdíj mellett dolgozom? Jelenlegi nyugdíjam:90550 Ft.
- Hogyan kereshetek meg valakit, aki messze él tőlem?
- Bruttó 800 Ft-os órabérrel mennyit kereshetek átlagosan, havonta, nettóban? (3szak(20-40%), napi 8óra, heti 40)
- "emachines" tip. laptoppal hogyan lehet lefényképezni azt, ami éppen a képernyőn látszik?
- Mennyi volt 1990-ben a béred? Mennyit kereshetett akkoriban egy bolti eladó?