Ha szeretnénk valamit... mit kell tennünk, hogy elérjük? Gondoljunk rá jó erősen? (beszélgetés)
Nekem tökéletes:)
Sms? Az meg micsoda? Én nem tudom miről beszélsz.. sajnos:(
:)..ok, kinyomtatok még egy pár doksit, ahhoz nem kell agy, aztán elmélkedhetünk este-ha neked is megfelel:)
sms reakció? volt már?:)
Ezt írtam priviben, de kiteszem ide is, mert szerintem fontos:
Tehát most várakozó állásponton vagyok (nem mintha tehetnénk mást is) de mindenesetre nem szabad beleélnem magam, csak elküldtem egy sms-t.. Ez utóbbi mondatot kell tudatosítani magamban erősen, rajta vagyok az ügyön:) Miután a Ti javaslataitok alapján beleéltem magam (vagyis azt mondtátok, hogy ez igenis jelent valamit, hogy ennyi idő után felbukkant, meg ha nem akarna semmit nem írt volna, stb..stb.. így tehát már benne vagyok nyakig, és erre jön az hogy ne vegyem túl komolyan, csak egy sms...
ÁÁÁÁ :(((
Az azonnali nem reagálás nem jelent eredménytelenséget...gondolj önmagadra...több empátiát ebbe a dologba.
Az sms megírásáért nagy puszi, és gratula!
Sziasztok!:)
Azzal a gondolattal ébredtem, hogy még mindig jobb, ha azt bánjuk meg amit megtettünk, mintha azt bánnánk amit nem tettünk meg. Így hát megírtam. És elmaradt a kívánt hatás.
Kétlem,ha csak jó erősen rágondolunk,attól majd megvalósulna bármi is,de az is igaz,hogy minden egy gondolattal kezdődik,de ahhoz tenni is kell,hogy megvalósulhasson,amit szeretnénk.Magától nem fog testet ölteni,jó helyen,jó időben kell lenni.
Érdekes tények azok is,mikor az ember tiszta pozitív dolgokra gondol,és mégis aznap éri a legtöbb kudarcélmény,mikor pedig elengedi magát,és nem próbál görcsölni,mit is gondoljon,minden simán megy.
Szóval,nem csak rajtunk múlik,hogyan történnek a dolgok.Hiába határozzuk el,hogy mi így meg úgy fogunk viselkedni,ha a szembe jövő embernek éppen kötözködhetjékje támad.
Üdv neked is! Nem emlékszem már, milyen sms-t kellene elküldenem:)
Ezen a fórumon mit tanítanak? Hogyan érjük el vágyainkat? Abban van valami, hogyha valamilyen képet alakitunk ki a körülöttünk lévő világról és történésekről, akkor az azt jelenti, hogy abban hiszünk. Ebből adódóan a viselkedésünk is ahhoz alakul. Így a viselkedésünkkel hatással lehetünk a környezetünkre. Ezáltal alakithatjuk a magunk izlésére. De ehhez tudatosság kell. És van egy hátulütője a dolognak: így nem csak pozitiv gondolatok valósulnak meg, hanem a negativak is. A lényeg: képesek vagyunk uralni a gondolatainkat?