Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Voltál olyan helyzetben valaha, hogy úgy érezted feladod, nincs tovább? fórum

Voltál olyan helyzetben valaha, hogy úgy érezted feladod, nincs tovább? (beszélgetés)

ma 01:23

Ez a "feladod" szó milyen értelemben szerepel itt?

Feledni a céljainkat, terveinket szoktuk, de gyakran használják olyan esetben is, ha az életet akarják feladni.

Igen, voltam olyan helyzetben.

Előfordult, hogy a célomat ott és akkor fel kellet adnom. lemondani nem mondtam róluk, de adott körülmények között fel kellett adnom.

Olyan is előfordult egyszer, hogy az életemet gondoltam feladni. Túl fiatal voltam még. Nem volt még mögöttem élet tapasztalat. Volt viszont körülöttem szerető család, barátok, akik kihúztak a gödörből. Rájuk gondolva nem választottam ezt a megoldást.

ma 01:01
Nem.
14. krisztikrisz (válaszként erre: 5. - Channa*)
tegnap 23:37

Neked jó, mert nem vagy egyedül, úgy könnyebb, az egyedüllétben viszont nincs tapasztalatod, ahogy írtad:

"Igen, én nem tudok olyat elképzelni, hogy egyedül vagyok."

13. krisztikrisz (válaszként erre: 12. - Regin_a)
tegnap 23:34
Van bizony! Le a kalappal előttük!
12. Regin_a (válaszként erre: 7. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 22:26

Akkor talán fel lehetne adni, de mégsem

Ismerek olyanokat akik megözvegyültek két kisgyerekkel és felnevelték rendesen őket

Gondolod hogy lelkileg könnyű lehetett? Bizonyára nem, le a kalappal elöttük

[link]

11. Shya (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 22:19
Voltam. De ahogy előttem is írták, valószínűleg többet tudnánk mondani, ha több részletet ismernék a problémádról.
10. Channa* (válaszként erre: 7. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 22:03

Milyen problémád van?

Igen, én nem tudok olyat elképzelni, hogy egyedül vagyok.

9. Archer84 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 21:56
Mi a konkrét történet?
8. Enissa (válaszként erre: 7. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 21:53
Aki nincs egyedül, az nem tud erre választ adni, hiszen nem élte át.
7. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 5. - Channa*)
tegnap 21:51
És ha teljesen egyedül vagy?
tegnap 21:50
Igen voltam, aztán lett tovább.
tegnap 21:40

Nem vagyok feladós típus.

Ráadásul, nem is rágódok dolgokon. Majd akkor foglalkozok vele, ha belekerültem.

Voltunk nagyon vacak helyzetben, volt, hogy segítségre is szükségünk volt, de talpra álltunk. Ez anyagi probléma volt kb. lassan 20 éve.

A férjem mondását alkalmazzuk. Majd lesz valami, olyan nincs, hogy valahogy ne legyen. És nem csak ücsörgünk és tipródunk, hanem tesszük, amit éppen tudunk.

Ha gond van, akkor eggyé forrunk, nincs vita, nincs egymásra mutogatás, hanem csináljuk együtt. Ha hárman, illetve most már négyen kevesek vagyunk, akkor segítséget kérünk családtól és a barátoktól.

tegnap 21:35
Mindig menni kell előre. Nem gondolni a jövőre, a múltra, csak menni. Minden probléma egy boxzsák.
tegnap 21:23
Persze. Elfogadással.
2. vigyefene (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 21:22
Még nem, nem is leszek. Valahogy majd lesz, kész. De most elmegyek csavarogni.
tegnap 21:20
Hogyan álltál talpra?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook