Ha reggel felkelek nagyon rossz a gyomrom, mindig hányingerem van..nagyon rossz érzés! Mit egyek/igyak, hogy ez ne legyen így? (beszélgetős fórum)
ok majd majd megírok ha lesz velem vlni:Dkoszi puszi
Azért az is érdekel majd, hogy mi lett a megfejtés :)
koszonom a válaszokat...nagyon rendessek vagytok
"terhesség az mondjuk jo lenne:)"
Mivel lehetséges, hogy terhes vagy, szerintem ne kezdj kísérletezni magadon, még gyógynövényekkel sem, ha nem ismered pontosan a hatását. Valamelyik vetélést idézhet elő. Ilyen kutakodásban pedig az internet nem megbízható forrás!
Ha nagyon hányingered van, akkor vegyél be b6 vitamint. Az csillapítja a hányingert, és a babások is szedhetik.
Én megszédültem párszor és alhasi görcsöm volt. Meg enni akartam, állandóan édeset, ami rám egyáltalán nem jellemző.
Szerintem menj orvoshoz...mert ez nagyon sok minden lehet.
Biztos hogy nem vagy terhes?Nekem az első két hétben volt ilyen.Szédültem, reggel hányingerem volt, és a wc-zés is stimmel.Ezenkívül görcsölt a hasam, azt hittem azért mert megjön, de kiderült hogy azért, mert nem jön meg:)
Szia höhullám a gyengeségtöl is lehet.Probálj ki egy pár természetes szert ha félsz a dokitól de max 5 nap ha nem jobb akkor nincs mese menni kell.Eggyik sem árt amit leirok akkor sem ha nemaz a bajod tehát nyugodtan kiprobálhatod.GYomorsav ,,Salvus viz gyógynövény bolt,Hasmenés gyomorfájás ,,Tafedim tea .. gyógynöv . bolt .
hohullámok is gyotornek....
és a fejem is mintha szédulne szoval nagyon rossz...félek orvoshoz menni...
hány éves vagy??
mert ha még nem vagy 18 akkor ezt gyerekklórházakban ph méréssel kivizsgálják.
felnötteknél nem tudom csin ilyet ,de a háziorvos ir fel savlekötöt
terhesség az mondjuk jo lenne:)csak mostánaban kezdodott multhéten....és az mitol lehet,hogy állandoan azt érzem,hogy muszály "nagywc-re"mennem el is megyek "jon"is de még le sem ulok már megint kell mennem..ezen kívul gorcsol a hasam mindíg...??
a gyomorszájad nem ugy zár mint normális esetben és igy a sav felfelé áramli a nyelöcsövedben.
fáj éget és fura össze nem téveszthetö tünete van.
csak ha nem kezelik a nyelöcsöved felmaródik a savtól és fekélyeket okozhat
A háztartási keksz jó erre átmenetileg.
Valami gyomorprobléma lehet, vagy vérnyomás, mindenképpen orvoshoz kéne menned vele.Vagy terhesség.
nem nemvoltam orvosnál..de nagyon rossz és az ételt se kívánom..volt,hogy ettem de ki is hánytam...egyébként mi az a reflux?
refruxod lehet
doki és irjon fel neked losecet vagy omeprasolt.
ugyan az egyébként a két gyógyszer!!
Ez a reflux, de gyógyítható. Kérdezzed meg háziorvosod. Ha halogatod, néhány év múlva komoly baj lehet belôle.
Nagyon rossz érzés és állandoan minden álldot reggel ez van..mitol van ez?
További ajánlott fórumok:
- Mi használ terhességi hányinger ellen?
- Furcsa hányinger hetek óta
- Lányok, van köztetek olyan, aki megúszta émelygés, hányinger nélkül a terhességet?
- Nagyon fáj a gyomrom, égető fájdalommal, de hányinger nincs, mit tegyek?
- Szombat óta hányingerem van. Olyan, mintha lenne egy gombóc a gyomromban de szó szerint...Mi lehet ez?
- Refluxom van, fáj a gyomrom, hányingerem van, van valami megoldás?