Ha nincs elég tej... (beszélgetés)
Nagyon köszönöm mindenkinek a válaszokat!
A laktoherbet iszom már 3 napja. Az elején nagyon sokat volt a mellemen, de napról napra egyre kevesebbet...nem akarja, mert türelmetlen, hogy nincs benne tej...és én nem akarom a szájába tömni (mondjuk nem is hagyná)
Igyekszm megfogadni, amit írtatok. Megpróbálom kicsit jobban erőltetni a szoptatást és próbálom minél többször testközelben tartani. Nagyon köszönöm mindenkinek!!!!
nekem annak idején a laktoherb tea jött be+fejés+sokat mellre tenni.
egyébként sosem adtam tápot a babának, annak idején azt olvastam, hogy az egyenes út az elapadáshoz, mert a tejtermelést a szoptatás indítja be igazán. Ha nem szoptatsz, nem termelődik.
Persze ez nem ilyen egyszerű, ahogy le van írva, s vannak,akiknek a mirigyállománya kicsi s nem termelődik elég tej, ha fejre állnak sem.
Mindig mellre tenni!
Ha akarja -ha nem:-)Lehetőleg hónalj tartással.Meleg zuhany,vannak tejtermelést serkentő tornák,Kriston féle intimtorna könyvben. Én azt is csinálgattam.
Tejserkentők,amik nekem beváltak anno:
-Urtica urens 5th homeopátiás bogyó
-Naturand fitolac tea
-Lactoherb(de ennél talán jobb a fitolac)
-Karamalz maláta ital a natúr
-sok folyadék
Sziasztok!
Egy kis segítséget, tanácsot szeretnék kérni. 1 hetes a kisbabánk és jelenleg nagyon kevés (pár csepp) tejem van, úgyhogy tápszerrel tápláljuk. Volt valakinek hasonló? Mit tegyek, hogy több legyen? Egyáltalán van esély rá?
Ja! Az elején nagyon sokat volt a mellemen, de most már egyre kevesebbet, van hogy elutasítja 1 perc után, mert csak cseppek jönnek belőle..:(
Picit el vagyok kenődve:(
További ajánlott fórumok:
- Voltál már úgy, hogy eleged volt a párodból, és úgy érezted nincs tovább?
- Mit csináljak, ha nincs elég tejem, de a babám csak szopzni hajlandó?
- Ha valakinek nincs elég pénze ha meghal, hogy temetik el?
- Még nincs babám, és még terhes sem vagyok, de már most vásárolgatok bébiholmikat!Ez már túlzás igaz?Vagy nem lehet elég korán felkészülni rá
- Elég ha évente egyszer megyünk el nőgyógyászhoz, ha nincs panaszunk?
- Ausztriába szeretnék menni, de nincs útlevelem. Tudja valaki biztosra, hogy elég a személyi igazolvány a határátlépésnél?