Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Ha nem eszek, nem fáj a fogam. Nem tartom jó megoldásnak az... fórum

Ha nem eszek, nem fáj a fogam. Nem tartom jó megoldásnak az... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

tegnap 14:04

Ha egyszer elkezdett fájni, az nem fog meggyógyulni, ha a fogaddal van valami. Egyrészt most hat a fájdalomcsillapító, másrészt lehet hogy 1-2 napig jobb lesz, de utána meg valszeg 10x rosszabb.

Senki más nem fogja a saját érdekedet nézni, csak te, úgyhogy igenis mondani kell, hogy fáj és mielőbb szeretnél menni. Egyrészt te fizetsz nekik, szóval nem tesznek szívességet, max. egy kicsit, másrészt meg ha véletlen mégis elmúlna vagy javulna addig, attól még nem leszel valami hazug, akinek nem jár az ellátás. Én biztos nem várnám meg, hogy megint elkezdjen fájni, hanem most rögtön intézném. Ha a szokásos helyen nem fogadnak, akkor máshol. Mondjuk én rosszul bírom a fogfájást. :D

tegnap 13:22

Én zsályateával szoktam öblögetni, nekem segíteni szokott.

Igaz kell pár nap hozzá.

tegnap 11:48

Oké, igazad van, de most tényleg nyugton van.

(Igen, hülye vagyok, nem szeretek okvetetlenkedni, azért is vagyok bizonytalan, hogy ha megint kezdene fájni, vajon mikor hívjam)

tegnap 11:21
Hívd fel újra most, hogy nagyon fáj és már ma mennél vagy holnap. Én még nem jártam olyan fogorvoshoz, aki ne szuszakolt volna be fájós foggal akár kora reggelre vagy ebédszünetben aznapra vagy másnapra. Ha nem hajlandóak, keress másikat, millió fogorvos van, majd egy másik elvállal hamarabb. A gyógyszer nagyon jó, de nem pálya 4 hétig folyamatosan szedni.
14. globus (válaszként erre: 11. - Archer84)
tegnap 11:11

Én a körzetihez nem megyek, mert bűnszövetkezetben van a fogtechnikussal.

Maszekban egy hónap, de megéri. Igaz, fájdalommal még nem próbáltam.

13. Archer84 (válaszként erre: 12. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 11:07
Szerintem ha fáj, akkor sürgősségi. Sokkal jobb, mintha még majd egy hónapot vársz vele.
tegnap 11:04
Igazából abban vagyok bizonytalan, hogy ha megint elkezd fájni, akkor meddig ne hívogassam, meddig próbáljam kihúzni gyógyszerrel.
tegnap 11:01

Nem tudom hol van ez a maszek,nekem államiban is előbbi időpontom van itt Pesten, pedig panaszom sincs.

Cataflam is jó fogfájásra, enni pedig pépeset, főzeléket, amit nem kell rágni.

10. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 9. - Babyapocakban)
tegnap 11:00

Nem mondtam neki, hogy SOS, mert amikor hívtam, nem fájt, csak halványan.

Nagyon dicsérik, nem szeretnék máshoz menni.

Tegnap adott beutalót panorámaröntgenre, azt el is intéztem.

Ha most jó marad, nem hívogatom.

tegnap 10:54
Hát az nem ezen a héten van... Keress másik orvost! Aki SOS esetén nem tud 1-2 napon belül fogadni, annál nem érdemes maradni.
8. bnedora (válaszként erre: 6. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 10:53
Nem feltétlen kell egy fájós fogat kihúzni. Én nem várnék 28-ig, mennék az "SZTK"-ba.
7. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 5. - Tündike40)
tegnap 10:49
Hát nem igazán.
tegnap 10:49

28-ra van időpont.

Jó, ma nem ragtam és bevettem egy ibumaxot reggel, de most egyáltalán nem fáj.

Meglátom,lehet, hogy az volt a baj, hogy tegnap megabajgattam.

Ha romlik, max telefonálok, vagy elmegyek az államiba, hogy húzzák ki. Lehet, hogy így is az a sorsa, többször volt már ez javítva.

5. Tündike40 (válaszként erre: 3. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 10:48
Én úgy tudtam maszekbea ellátnak rögtön
tegnap 10:39
Mennyit kell várnod?
tegnap 10:30

Mert akkor fogadnak.

Lehet, hogy hülyeség, maszek rendelés. Vagy túl könnyen hagyom lerázni magam, beletörődök, hogy most nincs rám idő?

Egyébként az államiban pár eve hátfajassal sem akartak fogadni azonnal a reumatológián, közölte a recepciós, hogy nincs olyan, hogy sürgős.

tegnap 10:14
Egy fogfájással miért kell várni időpontig?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook