Igazságtalannak tartom, hogy....... (beszélgetés)
Kedves 132. hozzászóló RH 72. teljes mértékben igazat adok neked az életben valóban igy működik és szomorúan tapasztalod, hogy a munkahely manapság eben a zürős világban nem jótékonysági hivatal.
Aki rendes, becsületes általában azzal szoktak kiszurni az ilyen semmirekellők, aki természetesen közel vannak a tüzhöz és, ha nekik valamiért nem tetszik legyen bármiről is szó könnyen megtalálják a módját, hogy elbocsássák az állásából. A sorsát
meg egy életre lerendezik az életét. A munkájukhoz semmit nem értenek azok jutnak előre.
A közmondás is mondja szemesnek áll a világ.
Üdv.Anyuci91.
Hogy a bunkó parasztoknak, Akiknek nagyobb a pofájuk, mint ahogy dolgozni tudnak, szarkeveréssel, Aki nem tetszik Nekik, csak úgy ki tudják rúgatni a munkahelyükről...
De az, hogy Akit kirúgattak, az jobban dolgozott nála, arra Senki nem kíváncsi, a szarkeverésből már egyesek jobban meg tundnak élni...
És ezeket a szemét, rosszindulatú embereket az sem érdekli, hogy Ő miből fog megélni...
De hiába, Nekik áll a világ...
Talán, ha én is csatlakoznék a bunkó parasztokhoz, nekem is jobb sorom lenne...
A túlszámlázott felár pedig továbbra is a számlákban marad. Az enyém nem lett kevesebb, sőt... majdnem ezerrel több, az ÁFA emelés ügyesen elfedte, ha történt korrekció.
Egy aprócska bocsikérő kártyát helyezhetnének a számlalevelekbe.
Itt a cikk a félreértés tisztázásához:
Az igénylők a döntéstől számított 15 napon
belül írásban kapnak értesítést.
Nyíregyháza (KM) – Az áramszolgáltatók 5 milliárd forint túlszámlázásából mintegy 2 milliárd forint alapítványokhoz, segélyszervezetekhez került,
amelyek pályázati úton osztják szét a rászorulók között. A program keretében azok kérhetik a segítséget, akiknél március végéig kikapcsolták a villanyt, és a családban az egy főre eső jövedelem
kevesebb, mint 57 ezer forint. Szintén pályázhatnak a szociálisan rászorulók, akik tartoznak, de még nem kapcsolták ki náluk az áramot. Mindkét esetben a tartozás összege, de maximum 150 ezer forint támogatás igényelhet. Egy havi áramdíjat kaphatnak azok, akik díjhátralékkal
még nem rendelkeznek, de valamilyen jogcímen rendszeres szociális ellátást kapnak, védendnek minsülnek. Postán kell elküldeni A Magyar ...... Segélyszervezet 217 millió forint
szétosztására szerződött az .. Hungária Zrt.-vel, melyet a következő 14 hónapban juttat
el a fogyasztókhoz – mondta lapunknak .... – A szolgáltatóknál felhalmozott tartozások kiegyenlítésére vonatkozik
ez a támogatás, készpénzt nem kap senki – hangsúlyozta a segélyszervezet sajtóreferense.
A szervezet szerint az első körben csaknem ezer kikapcsolt vagy védend fogyasztó kérhet
támogatást, melynek határideje november 30-án jár le. Az ... 2 és fél millió fogyasztójából körülbelül 10 ezernél kapcsolták már ki az áramot, mert több mint 3 hónapja nem fizettek. – A pályázati kíírás és az adatlap letölthet
a ...... honlapról. Pályázni kizárólag postai úton lehet – tette hozzá
.... Azok pedig, akik elakadnak az adatlap kitöltésében, a segélyszervezettel telefonon, vagy a lakhelyükön a családsegítő központoktól személyesen kérhetnek segítséget.
Á, a T.gáznál semmit nem lehet, ha beszólsz egy ügyfélnek, mehetsz..
Szegény anyum. Mindig szidják őket a nemfizetők, meg mindenki, mintha közük lenne hozzá, mennyibe kerül a gáz..
egy munkahelyen ezt valóban nem engedheted meg magadnak.
ott nem magánemberként vagy.
ilyet miért ne tehetnél meg?
ha hozzánk piásan jön valaki, alapból kidobom.
Mindenkinek más a tűrésköszöbe.Én biztos utánahajítottam volna a faklumpámat.SSS
Aludni kéne már.
végül is mit nem lehet visszaszólni?
ilyen szintnél érdemes lenne vissza anyázni?
Haha :))
Ismerős bácsi 1956-os combsérülésével 250 km-re lévő kórházba járt, útiköltségpapírral. Amikor elérte a nyugdíjkorhatárt, nem nyugdíjszelvénnyel utazott, hanem áttért a mentőzésre. Megunták a papírgyártást, megnézték a sebet, kiderült, hogy csak sebhely van. "Na, pont most gyógyult be végre!"
Már hogyan lenne jólét????
"Segély? Az semmi, túró! A rohadt szemetek, kiszúrják a szemem 60 ezer ft-tal, hát mit csináljak én ezzel, rezsire se elég" :)
Pff.. eszembe jutott egy emelt családi pótlékos gyermek, aki térdprobléma miatt Bp-re járt ellenőrzésre.
Mit ad Isten, sporttagozatos középiskolába íratták. Nem tudok róla, hogy gyógytorna tagozat van-e ott.
Azért még tudnánk dühöngeni, főleg személyes tapasztalatok nyomán :)
Erre mondják: hiszem, ha látom!
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek is igazságtalanul kapott egyest a gyerekem, vagy én tévedek?
- Az élet miért igazságtalan?
- Én lennék igazságtalan édesanyámmal szemben?
- Szerintetek nem igazságtalan az élet?
- Olyan igazságtalan egy nővel: Évente egyszer, pár napra nagy nehezen eljutsz nyaralni és pont akkor van a havi lavina ....
- Mit csináljak, ha igazságtalannak érzem a tanár döntését?