Ha már végképp semmi nem segít, végeztetnél gyomorgyűrű műtétet? (beszélgetős fórum)
Sziasztok
utazott már valaki gyűrűvel repülőn? Tényleg sípol a kapu a bechekkolásnál??
Sziasztok!
Van köztetek valaki aki, hormonálisan, gyógyszerektől hízott meg és gyomorgyűrű segítségével lefogyott?
egyáltalán nem sok !
14 éves vagy, 178cm-hez 95-100 kg-nál kezdődne a túlsúly ! Ilyen fiatalon ne gondolkozz gyomorgyűrűn :) Ha nagyon zavar a súlyod és le szeretnél adni 1-2 kilót inkább egyél kevesebbet, vagy a vacsorát cseréld le egy joghurtra vagy teára - kakaóra. De semmiképp se legyél ilyen végletes.
Sziasztok. Joltudom , hogy aki atesett a beavatkozason az kapott egy betartando etrendet is? Esteleg eltudnak uldeni nekem valaki (bernibej@gmail.com). A csak folyadekos reszt kihagynam. A hosszutavu resz erdekel.
Ja es egy erdekes info: a Brazil koleganom tavasszal csinaltatott mutetet, de nem gyurot , hanem amikroa gyomor nagy reszet eltavolitja. Naluk az osszes fajtajat tamogatja az ottani TB a gyomormuteteknek , igy a teljes koltseg 80%-at a TB fizette.
Sziasztok
Nekem is volt gyomorgyűrűm amit egyéb problémák miatt ki kellett vetetnem.Viszon 170 kg-ról 90 kg-ra fogytam le vele!!
Aki azt mondja hogy nem használ a gyűrű az nem akarja eléggé a fogyást.Nekem is voltak evési nehézségeim de hamar megtanultam hogy mi miért van.Rengeteget hánytam én is mivel az agyam nem tanulta meg azt hogy mennyi az elég!!Én is a fogyásom után lettem várandós és lett babám de a plusz kilók a szülés után lememntek ismét.
Nem egyszerű végigcsinálni de ha már egyszer erre elszánja magát az ember hogy berakatja a gyűrűt akkor igen is mindent úgy kell csinálni ahogy azt mondják.Nagyon sok emberrel találkoztam aki kicselezete a gyűrűt és melette pont úgy evett mint előtte.Akkor mi értelme van?
Lagzi Lajcsi is lefogyott vele amit most mindenki csodaként könyvel el pedig nem az.Ha nekem vissza tudnák tenni az új gyűrűmet akkor bármikor a nehézségek ellenére visszateteném
Életem egyik legjobb döntése,hogy 4 éve gyomorgyűrű műtétre vállalkoztam! 70 kg fogytam, elmúlt minden kövérség által ismert betegségem. Ma 65 kg vagyok, és a súlyom nem változott jelentősen 2 éve. Azok a gyűrűsök akik betartják a játékszabályokat,azok hozzám hasonlóan egészséges életet tudnak élni.
Itélkezni a gyűrű miatt pedig csak az itélkezzen, akiélt már kövéren, 50-80 kg súlyfelesleggel,tudják mi az. A kövérség ugyanolyan szenvedélybetegség mint a drog, és a többi.
azert megneznem, hogy egy 150-160 kg-os ember hogyan tud "aktívan mozgol"-ni. :-)
En nem csinaltatnek (ha olyan kover lennek), mert tudom, hogy nekem nem ez jelentene a megoldast, nekem masmilyen mankora lenne szuksegem.
De ha barki a kornyezeteben ugy erezne, hogy neki ez fog segiteni, akkor biztos, hogy tamogatnam.
Teljesen mindegy, hogy milyen modszerrel fogy valaki, csodak nincsenek, ha fogy, abban a sajat akaratereje is benne van (kinek mennyi jutott...), ugyhogy reszemrol csak elismeres jar neki.
Mi az, hogy "Ha már végképp semmi sem segít?"
Ha minden nap 1 órát aktívan mozgol, max 1200 kalóriát eszel naponta egészséges ételekből és még mindig nem fogysz egy hónap alatt semmit akkor az maga a csoda!!!
További ajánlott fórumok:
- Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait?
- Mielőtt sminktetoválást végeztetnél...
- Van valakinek tapasztalata a gyomorgyűrűvel kapcsolatosan?Mennyire kockázatos? És mennyibe kerül?
- Ha gyomorgyűrűd van, vagy el akarod mondani róla a véleményed, gyere!
- Hol tudnák meddőségi vizsgálatot végeztetni?
- Hol lehet Debrecenben TB-re immun és genetikai vizsgálatot végeztetni?