Van valakinek tapasztalata a gyomorgyűrűvel kapcsolatosan?Mennyire kockázatos? És mennyibe kerül? (tudásbázis kérdés)
Sziasztok. Joltudom , hogy aki atesett a beavatkozason az kapott egy betartando etrendet is? Esteleg eltudnak uldeni nekem valaki (bernibej@gmail.com). A csak folyadekos reszt kihagynam. A hosszutavu resz erdekel.
Ja es egy erdekes info: a Brazil koleganom tavasszal csinaltatott mutetet, de nem gyurot , hanem amikroa gyomor nagy reszet eltavolitja. Naluk az osszes fajtajat tamogatja az ottani TB a gyomormuteteknek , igy a teljes koltseg 80%-at a TB fizette.
A topikinditóra:
Tedd rendbe a lelkedet, és nem lesz semmi ilyesmire szükséged.
Köszönöm a tájékoztatást!Hát ez elég durva, amiket leírtál...Igazából nem szeretnék, és nem is akratam volna csináltatni,csak azért érdkelt, mert már sokan rávették magukat.Ez elég brutális egy eljárás...:(
Mégegyszer köszönöm!
Szia nekem személyes tapasztalatom nincs hálaégnek, de két barátnőmnek is van gyomorgyűrűje. Rám is rám férne, de épp az ő tapasztalataik miatt nincs és nem is lesz. Az egyik, noha lefogyott 55 kilót és kifejezetten jól néz ki, azt mondta nem csináltatna ha újra kezdené.
Kb 500-600 ezer-be kerül, a legtöbb helyen már helyben hitelt is intéznek hozzá, ha kell.
Pozitívuma, hogy valóban gyorsan és sokat fogyott. A negatívumai az ő esetében:
1. Majdnem mindennap hány a műtét óta
2. Soha nem ihat már egy kólát, de semmi szénsavasat sem
3. Szenved az ízek hiányától
4. Depressziós lett
5. Kb. fele haja kihullott
A másik barátnőm lazábban veszi, ő sokkal hosszabb idő alatt fogyott kevesebbet, ha éhezik kinyittatja,m akkor ehet majdnem rendesen, ennek azonban a hátránya, hogy olyankor pár hét alatt 10-20 kilót vissza is szed.
Mindkettőnek hasplasztikát kellett csináltatni, és 50-60 kilós fogyásnál egyiknek sem volt elég egy műtét, a második alkalommal lett majdnem jó, de az első számú csajnak még javasolnak egy harmadikat is. A kettes számúnak nagyon csúnya volt a karja, azt is megműtötték neki, abba kis híján belehalt, ugyanis vérmérgezést kapott. Az első csajszi ezenkívül állandóan súlyos vérszegény, olyankor intenzív osztályon töltik fel a vaskészletét.
Egyébként ha te magadban gondolkodsz, szerintem baromi fiatal vagy, és lesznek az életedben olyan szakaszok, amikor nem lenne kifejezetten jó: pl. terhesség, illetve bizonyos testtömeg index alatt meg se csinálják.
Épp ma olvastam erről egy cikket, ami a negatív oldalát feszegeti.
Lehetséges mellékhatások: kiszáradás, vitamin-és fehérjehiányos állapotok..
Bocsánat :$ jó kedvem van, és ez jutott eszembe.
:) Remélem megkapod a választ a kérdéseidre és tájékoztatnak is.
:):)Kicsit groteszk humor...:):)
Egyébként én kérdezem ezt, érdekelne a téma...
További ajánlott fórumok:
- Segítséget kérek egyéni vállalkozói igazolvánnyal kapcsolatban! Mennyibe kerül és mi kell a kiváltásához?
- Postai csomagküldéssel kapcsolatos kérdésem lenne! Tudja valaki mennyibe kerülnek a dobozok, amibe beletehetem a küldeményemet?
- Mennyibe kerül közjegyzőnél ha hivatalosan élettársi kapcsolatot akarok létesíteni?
- 3. kerületi Digi kábellel kapcsolatban tudna valaki segíteni?
- Mennyibe kerül egy élettársi kapcsolat bejegyzése közjegyző előtt?
- Hallott már valaki itt a portálon a Magyar Oktatási Intézetről? Vagy került-e már kapcsolatba velük? Vélemény?