Ha ma este ledagasztom a kenyeret, de csak holnap sütöm meg, akkor nem romlik meg vagy ugrik össze holnapig? (tudásbázis)
12. cac78ceb03
2011. jún. 8. 16:28
Én is be szoktam tenni a hűtőbe. Ha nem túl kemény a tésztája, reggelre klasszul megkel, akkor kisütöm, s már jó korán van friss kenyér vagy kalács :)
11. Myrthil
2009. okt. 19. 20:54
Most sült ki.
Inkább megcsináltam ma :)
10. winny
2009. okt. 19. 20:05
Hűtő az jó megoldás!
9. ca2ffaf6c3
2009. okt. 19. 16:54
nem tom
kenyeret még nem tettem hűtőbe, csak lángost, de nem volt túl jó ötlet
esetleg megpróbálható
8. xti_ (válaszként erre: 6. - Cdeb5ffe64)
2009. okt. 19. 16:46
az nem elég, ha hűtőbe teszi? ilyenről már hallottam. ott lassan kel, de ettől még finomabb is lesz állítólag.
7. ca2ffaf6c3 (válaszként erre: 6. - Cdeb5ffe64)
2009. okt. 19. 16:40
ez még egy megoldás
6. cdeb5ffe64
2009. okt. 19. 16:39
Lehet,hogy hülyeségnek tartod,de szerintem fagyaszd le a tésztát, és utána reggel tedd egyből forró sütőbe
5. ca2ffaf6c3 (válaszként erre: 4. - Myrthil)
2009. okt. 19. 16:15
én akkor ma megsütném
én is jártam így csak én lángos tésztával, de olyan kemény lett a tészte, meg összeesett, meg ilenek
4. Myrthil
2009. okt. 19. 16:14
Holnap vendégeim lesznek, de csak egy órám lesz készülődni. Ennyi idő alatt nem tudom megdagasztani, és megsütni is.
Gondoltam, ma megcsinálom, holnap mindjárt bedobom a sütőbe.
Vagy akkor süssem inkább meg ma?
3. ca2ffaf6c3
2009. okt. 19. 16:12
úgy túlkel mint a ...
megromlani nem fog
mivel dagasztod?géppel?
2. mrsa4
2009. okt. 19. 16:11
Én nem ajánlanám... :)
1. Myrthil
2009. okt. 19. 16:09
Ha ma este ledagasztom a kenyeret, de csak holnap sütöm meg, akkor nem romlik meg vagy ugrik össze holnapig?
További ajánlott fórumok:
- Csirkemáj nem romlik meg holnapig?
- Ha ma besózom és panírozom a fagyasztóból tegnap kivett és mára felengedett husit, akkor várhatok a sütéssel még holnapig?
- Csöpög a bojlerem. Felrobbanhat holnapig?
- Holnap lesz a Kislányom 3 éves! Gyes egész hónapra jár, vagy csak holnapig? Utána irány a munkanélküli?
- Lesz valami baja a padlizsánnak, ha holnapig sózva állni hagyom?
- Ha ma meghámozom a gombát és csak holnap használnám fel akkor nem lesz baja holnapig?