Ha levágom a körmömet akkor rövidebb lesz a lábujjam? (tudásbázis)
Oh...te szegény.....mi történt, remélem nem rúgtál bele az ágy lábába?!?
Enyém most biztosan, éppen trauma után leesőben van. Sírok! Mi lesz így a cipőimmel, újakat kell vennem?
Én azért vágatom a hajam rendszeresen, mert így folyamatosan növök ;) XD
Ez most a kíváncsi kamera?!:)
Nem, de könnyebb leszel, szóval te fogytál! :)
Persze,hogy le....azért 49-es cipőt is nehéz beszerezni,nem még 50-est.:D
Nem.Vidd vissza,cseréltesd ki nagyobbra
Engem meg halálra untatnak a "ki fogyózik velem "05.01", stb-től meg a ki szül xy hónapban fórumok.
Van köztünk -még rajtam kívül is-OKOS:)
Köszi! :)
Ebből is láthatod hogy van humorérzékem...:)
Látod, pont ezért írtam ki, hogy végre te is boldog legyél! :)
Hât pedig kellett ba+ ha hiszed ha nem, a többi sok balf**sz fórum közé!
Értem ÈN hogy neked nem számìt, de engem NYOMOTT!!
De már mindegy mert elajàndékoztam.
ilyen balf.sz fórum aztán nagyon kell. nemhiszem el!
:)
Nagyon király! :)
Legközelebbi téma mi lesz? Ha levágom a hajam kevesebb lesz az eszem is? :)
Ez a kérdés most nálam best of 2014. Nehéz lesz überelni.
Nekem meg van egy klassz cipőm, amit már múlt évben is hordtam ősszel, olyan balerinacipő, csak nem teljesen lapos, azért vettem, hogy harisnya nélkül is tudjak hordani cipőt. Nem volt jó választás, a jobb lábamon az elejekivágás egy 2 mm-es helyen vágja, tehát ragtapasz, harisnya és még így is, most még végig szenvedem a papucs/szandál szezonig, aztán kidobom. Akármit csináltam vele, köztük 43-as sámfával együtt, nem változik.
Tavaly nyáron vettem egy mokaszin cipőt, már akkor szorított, de nagyon tetszett. Spray, újságpapír vizesen, nem használt. Erre belegyömöszöltem egy 42-es sámfát, egész télen benne volt, most azt a cipőt hordom. Biztosan nem tett jót a varrásoknak, de nem látszik rajta. Ha csak ezt a szezont kibírja, már megérte, 3200-ért. :))
A cipőtágító cucc csak akkor jó, ha a cipő olyan anyagból van, ami tágulhat. Egy műanyagcipőt lehetetlen kitágítani.
Vágd le a cipőorrát és máris megoldva a gondod.:DDDDDDDDDDDDDD
de lehet kapni cipőtágító spray-t,
befújod, otthon lehet tipegni benne
Ha fejszével vágod egész biztosan.
ühüm, amekkora a levágott maradvány?
Ez a fétised? :-)
Én ezt aláírom,de az ember józan paraszi ésszel is tudja ezt.A párod sem indít fórumot ezügyben,csak leül és levágja!
Szerintem arra gondol,mivel nyomja a cipő....ha levágja a körmét,akkor esélyes e ,hogy nem fogja nyomni...szerintem egy próbát megér...páromank is ha megyünk cipőt venni,levágja előtte a körmét,mert ha nem teszi,1 számmal nagyobb cipő kell!
Lehet nevetni...
Sehogy nem tudok rájönni, hogy mit akartál igazából kérdezni.
Megtudhatom? Hátha ettől majd alszom az éjjel :)
Háromszor elolvastam a kérdést, azt hittem nem jól látok:)
További ajánlott fórumok: