Ha képalkotó diagnosztikai analitikusnak szeretnék tovább tanulni, fontos, hogy legyen kémia érettségim? (tudásbázis kérdés)
8. Puszedlii23
2013. febr. 21. 19:28
nagyon szépen köszönöm nektek! :)
7. tavaszilány
2013. febr. 13. 08:30
Erre a szakra járok: nem kell.
6. babszibobó (válaszként erre: 4. - Puszedlii23)
2013. febr. 12. 19:59
Sőt van olyan csoptársam, akinek biosz érettségije nincs mégis Biológus lesz :-D
Meg lehet mindent tanulni ott akkor helyben, és mivel tanultad nem lesz újdonság, persze más szinten fogod kapni az infót, de ugyanúgy meg lehet tanulni mint a többi tárgyat!
5. Mirtus30
2013. febr. 12. 19:58
Nem kell hozzá kémia érettségi. Ezt végeztem el én is.
4. Puszedlii23
2013. febr. 12. 19:57
Köszi szépen :) megnéztem... és biológia, kémia, fizika, informatika, magyar érettségik közül kettőt kell választani.. szóval az egyik tuti biosz lesz, a másik meg a magyar vagy info... mert abbol már csináltam előrehozottat..
3. babszibobó
2013. febr. 12. 19:52
Meg kell nézni a felvi.hu hogy feltétel e a kémia érettségi, ha nem és bejutsz, akkor ott megtanulod, amit kell.
Nekem nincs kémia érettségim. Végzős Biológus tanhallgató vagyok, valamint Biológia laboratóriumi operátor szalirányom is van, azaz tömény kémia, biokémia, megtanultam:-D
2. Puszedlii23
2013. febr. 12. 19:49
Az a helyzet, hogy a gimiben minden éven más kémia tanárt kapunk.. volt olyan is, hogy egy éven kettő is tanított minket.. az egész osztály szinte semmit sem tud kémiából.. viszont a bioszt szeretem és a matekkal is boldolgulok.. úgy ahogy.. ezekből faktra járok..de nem tudom, hogy mire fogok jutni, hogy ha kémiából nem lesz érettségim..
1. Puszedlii23
2013. febr. 12. 19:48
Ha képalkotó diagnosztikai analitikusnak szeretnék tovább tanulni, fontos, hogy legyen kémia érettségim?
További ajánlott fórumok:
- Preimplantációs Genetikai Diagnosztika (PGD)
- Kérdések és félelmek a felnőttkori érettségivel kapcsolatban
- Szerintetek szégyen, ha valakinek nincs érettségije?
- Mi a véleményed arról ha egy érettségi után álló diák szakmára megy tovább?
- Alternatív terápiák és diagnosztikai módszerek fizikai, kémiai, biológiai alapjai
- Orvosi laboratóriumi es képalkotó diagnosztika alapszak