Meg kapod a héten mindenféleképpen ☺️☺️ ha számolják ha nem a beadás napját. De én úgy tudom és nekem úgy is volt eddig hogy nem. Bár össz 1azer volt olyan hogy nem januárban adtam be ☺️ majd kiderül úgy is a héten 😉
Beérkezés utáni 30adik napon. Azt a napot nem számolják. Van itt ski írta ha vissza keresel hogy másodikán adta be utalva kérte és nem kapta meg tegnap. Ha számolnák a beadás napját meg kellett volna neki kapni tegnap.. de nem ☺️
Volt nekem is hogy február lett le adva (jó pár éve kapom) és nálam is úgy jött ki hogy a beérkezés napját nem számolták bele
Elvileg igen. Gyakorlatilag nem biztos. Ha postán kérted ott szerintem nem, nem feltétlenül tudja hogy van vissza igénylés. Ha számlán ott már sanszosabb hogy igen 😞
Elvileg igen. Gyakorlatilag nem biztos. Ha postán kérted ott szerintem nem, nem feltétlenül tudja hogy van vissza igénylés. Ha számlán ott már sanszosabb hogy igen 😞
Ki nem igazodom így rajta. Az utolsó leválogatásra 02.03at ír könyvelésre 02.06
Vagy most szerdán kapod meg vagy ha akkor nem akkor jövőhét hétfő 😉 attól függ 02.03 vagy 02.06 alapján utal. Így leírva nem megyek el rajta. Látva kép alapján más ☺️