Attól függ hogy ért be postán hogy érkeztették (ahogy itt vissza nézed se a posta se a NAV nem siette el akik postán küldték eddig) de ha febr 13-14-15 be ért és fel is dolgozták akkor igen hétfőn kell lennie ☺️ nincs ügyfélkapud véletlenül? Azon meg lehet nézni a folyószámla egyenleg alatt hogy mikor lett feldolgozva és onnan ki lehet számolni mikor kapod.
Akkor neked a 30adik nap vasárnap jár le ☺️☺️ így hétfőn fogod kapni ha utalva kérted. Beadás utáni 30adik napon utalnak a beadás napját nem kell számolni.. de egyszerű február 14 adtad be februárban maradt még ott 14 nap plusz márciusban 16 és ki is jön a 30. Mivel az vasárnapra esik hétvégén nem utal előre se így hétfőn fognak csak.
17től kell elvileg számolni ☺️ akkor lett elintézett. Bár így hogy ott van 15 érkeztetési idő... A lényeg hogy ha hétfőn nem kapod meg (15tel számolva az a 30 nap) akkor fixen 19én szerdán lesz. Igy le írva nem vágom annyira mint ha látnám az adószámlát 😃😃
Postán küldted be? Vagy ügyfélkapu? Ha postán akkor ott lehet az hogy 15én ért be és 17 váltott elintézettre. De ha 17 lett elintézett akkor március 19 kell kapnod. Ha 15tel számolná akkor meg 17én.
19én ☺️ azt a napot amikor elfogadta nem kell számolni ha nem onnan 30adik. 17én adtad be onnan maradt még februárban 11 nap plusz márciusban 19 és ki is jön a március 19
Igen ☺️ akkor február 14 dolgozták fel így mivel vasárnap jár le a 30 nap hétfő fogod meg kapni. Hiába 7en adtad fel az ugye péntek volt ott a hétvége már nem vitték el stb.
Sziasztok. Meg néztem ugyfelkapun és azt írja, hogy lezárt. Erkeztetesnek pedik március 14.et ír. Akkor onnantól kell számolni újra? Mert már február 7.en feladatam..
Pedig lennie kellene bal felül az utolsó esedékesség/leválgatásnak és alatta utolsó könyvelének is. Lépj be ebev-re online kérd le a folyószámlát ott mit ír?
Sziasztok!Csak egy kérdés felétek ha én feb-5- én ügyfèlkapun keresztül adtam be és aznap be is fogadták postai úton kértem vissza a visszaigényelt összeget de a mai napig nem jött ez normàlis?vagy a posta rá ül?köszi a válaszokat.
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.