Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Jogos hogy emiatt kialakult bennem egy vérvételi fóbia? fórum

Jogos hogy emiatt kialakult bennem egy vérvételi fóbia? (beszélgetés)

14. globus (válaszként erre: 13. - Hpetra22)
ma 10:10
Ezt írtam a 3-asban, nem érti.
13. hpetra22 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 10:07
Sosem úgy közlik az eltérést az orvosok, hogy na most meghalsz. Az, hogy te a fejedben mit csinálsz, az nem az orvosok hibája. Szerintem keress fel egy jó agyturkászt, a leírtak alapján arra van szükség sajnos. Ez már szakemberért kiált.
12. tsfmvk (válaszként erre: 10. - Andi6020)
ma 09:42
Hoppá, még nem láttam :)
11. tsfmvk
ma 09:41
Csak, ha jogsit akarnék újítani.
10. andi6020 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 09:37
Meg mindig a jogsi?
9. Enissa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 09:37

Hány fórumot indítasz még a témában?

Természetesen elfér, de amikor valaki ugyanabban vár megerősítést, azt talán egy speciális szakemberrel kellene megbeszélni, mert ez nem természetes dolog, hogy a hétköznapjait valakinek ezek a gondolatok töltsék ki.

ma 09:31

Anno titán koromban a prosztata gyulladás tüneteit, értékeit tanultuk. Csak xólok, nekem is ugyanazok voltak a tüneteim! ...de csajszi vagyok, már 3 gyerkőccel :D

Szóval kitartás! Ahogy eü-s berkekben mondjuk: ne pánikolj! Ha beledö...sz is , valaki meggyógyít :D

Őszintén: átérzem a problémád. De tudd, a kapott értékek mindig referencia alapúak, és tól-ig határral működnek, Ahogy mi sem, az értékeink sem egyformák, sőt, ha másik eü intézményben validálnak, és más rendszerű a gépük, már akkor is eltérések vannak, lehetnek...

7. 55Judit (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 09:23

Vannak olyan étrendkiegészítők is, amik nem ördögtől valók. Normalizálják az életfunkciókat, stb.

A csikung gyakorlatok könnyen elsajátíthatóak. Segítik a megfelelő energiaáramlást a szervezetben, oldják azokat a blokkokat melyekből betegségek alakulhatnak ki, és a stresszt is. Én ezekkel az eszközökkel élek, és jól vagyok. Idős létemre egyre jobban. Ha gondolod, szétnézhetsz ezen a téren, hátha megtetszik.

6. L’Engel (válaszként erre: 4. - Fórumnyitó (anonim))
ma 09:20

Elhiszem, hogy idegesítő és megterhelő a folyamat, de nekik pedig az a dolguk, hogy további vizsgálatokat rendeljenek el, ha gyanús eredményeket kapnak. Ez is segít abban, hogy kizárjanak bizonyos betegségeket.

Sajnálom, hogy így alakult, de most már ha jól értelmeztem, megnyugodhatsz.

5. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 3. - Globus)
ma 09:15
Hogy mi van?
4. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - L’Engel)
ma 09:14
Igen csak az volt az idegesítő mindig hisztisztek az orvosok hogy ebből lehet baj ezt tovább kell vizsgálni.. aztán nem tudták... vizsgálgatták, azt kiderült hogy semmi, tiszta ideg voltam (ráadásul policitémiát gyógyítani sem lehet, úgyis meghalsz) azalatt a két-három hónap alatt szerintem ez rontott az egészségemen sokkal jobban mint maga a vérvétel mint szűrővizsgálat
3. globus (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 09:13

Eddig azt mondtad, hogy le se xarták az eltéréseket....amit inkább valószínűbbnek tartok.

Inkább te gugliztál utána és ezeket találtad?

2. L’Engel (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 09:07
Inkább azt mondom, hogy érthető. Én is félek minden létező vizsgálattól. Egyrészt azért, mert nagyon nehezen viselem, ha piszkálnak, azaz hozzám érnek. Másfelől pedig rendre félek attól, hogy találnak valamilyen eltérést. Ilyenkor józan ésszel próbálom magamnak elmagyarázni, hogy ha probléma van, akkor akár rájönnek, akár nem, a meglévő gond már fenn fog állni. Nincs értelme emiatt halogatni vagy elkerülni a vizsgálatokat. Ha eltérés van, az jobb, ha kiderül, és úgy már tenni is lehet ellene. Ha pedig minden rendben, akkor fantasztikus érzés megnyugodni. :)
Hihetetlenül stresszelek és egyszerűen már nem akarok vérvételre menni, nekem nagyon nem való a vérvétel mert eddig mindig az volt hogy volt egy emelkedés és csak pánikot csináltak az orvosok belőle azt kiderült hogy nem is volt akkora baj, például volt egy hemoglobin, hematokrit emelkedésem és azt hitték hogy policitémiám van közben nem volt, volt egy ferritin emelkedésem azt hitték hogy valamilyen vasaraktározási betegségem van de közben mégsem, aztán volt egy pici vércukor emelkedés kiderült hogy az is vaklárma volt... hihetetlen stresszel járt ez nekem és majdnem minden vérképnél volt ilyen érték ami pánikot okozott, ez nekem eléggé rossz emlék volt ezért fóbiám van már szinte a vérvételtől

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook