Jogos hogy emiatt kialakult bennem egy vérvételi fóbia? (beszélgetés)
Hány fórumot indítasz még a témában?
Természetesen elfér, de amikor valaki ugyanabban vár megerősítést, azt talán egy speciális szakemberrel kellene megbeszélni, mert ez nem természetes dolog, hogy a hétköznapjait valakinek ezek a gondolatok töltsék ki.
Anno titán koromban a prosztata gyulladás tüneteit, értékeit tanultuk. Csak xólok, nekem is ugyanazok voltak a tüneteim! ...de csajszi vagyok, már 3 gyerkőccel :D
Szóval kitartás! Ahogy eü-s berkekben mondjuk: ne pánikolj! Ha beledö...sz is , valaki meggyógyít :D
Őszintén: átérzem a problémád. De tudd, a kapott értékek mindig referencia alapúak, és tól-ig határral működnek, Ahogy mi sem, az értékeink sem egyformák, sőt, ha másik eü intézményben validálnak, és más rendszerű a gépük, már akkor is eltérések vannak, lehetnek...
Vannak olyan étrendkiegészítők is, amik nem ördögtől valók. Normalizálják az életfunkciókat, stb.
A csikung gyakorlatok könnyen elsajátíthatóak. Segítik a megfelelő energiaáramlást a szervezetben, oldják azokat a blokkokat melyekből betegségek alakulhatnak ki, és a stresszt is. Én ezekkel az eszközökkel élek, és jól vagyok. Idős létemre egyre jobban. Ha gondolod, szétnézhetsz ezen a téren, hátha megtetszik.
Elhiszem, hogy idegesítő és megterhelő a folyamat, de nekik pedig az a dolguk, hogy további vizsgálatokat rendeljenek el, ha gyanús eredményeket kapnak. Ez is segít abban, hogy kizárjanak bizonyos betegségeket.
Sajnálom, hogy így alakult, de most már ha jól értelmeztem, megnyugodhatsz.
Eddig azt mondtad, hogy le se xarták az eltéréseket....amit inkább valószínűbbnek tartok.
Inkább te gugliztál utána és ezeket találtad?
További ajánlott fórumok:
- Miként győzheteném le a lelki okokból kialakult zárkózottságot?
- Mit jelentenek a vérvételi eredményen a különböző jelölések?
- Mi a véleményed a Sas József körül kialakult helyzetről?Szerinted jogos az ítélet?
- Milyen étrendkiegészítőt / gyógyszert tanácsolnátok jódhiányból kialakult pajzsmirigy alulműködésre?
- Enyhe, huszonéves korban kialakult laktózérzékenységből "ki lehet gyógyulni"?
- Terhesség alatt a hason kialakult hosszanti barna csík mikor múlik el?