Mi a véleményed a Sas József körül kialakult helyzetről?Szerinted jogos az ítélet? (beszélgetés)
Igen, sajnos egy ilyen országban ahol egy bizonyos Győ...-nek "nézettsége" van, ott már jó a Józsi is!!
Volt pénze, hogy ide-oda kenegessen így minden az Övé :(
persze,én is csak kapkodtam a fejem, mikor a rövid idő alatt megkeresett sok tízmillióról volt szó...
és abban is igazad van, hogy sokszor olcsó, régi sablonokat dolgoznak át...
ám sajnos nem állunk ebből a műfajból jól Magyarorzságon(
az nekem is az agyamra megy, amikor 100szor nyomja le a tv2 ismételgetve a régieket((
Az "Ő" 49 %-a abból a pénzből van (ha már erről beszélünk) amit az állam és a mi zsebünkből kilopott!!!
Azonkívül ami humor ott van abból nagyon kis rész az övé, mert itt is vannak az un. "négerek" :(
Megmaradt az 50-es évek csasztuskáinál!!
A műsorára ajándékba kapok jegyeket, de sosem fogadom el!
a büntetés jogos, a 300 kevés, ám az a véleményem, ha a mikroszkóp elejéről eltávolítják lőttek a színvonalnak... persze tisztában vagyok vele, hogy ott is vannak szinten aluli előadások, de még mindig az egyik legeladhatóbb amit csinálnak...
tudjátok mi a szomorú? hogy ez az egész nem ténylegesen arról szól, ami történt..túl sok benne megint a politika... egyébként meg a mikroszkóp 49%-a az ő, 51%a a fővárosé úgy tudom... nem is értem, hogy képzelik, hogy véglegesen eltávolítható onnan...
Szerintem nagyobb büntit érdemelt volna.
Minket pl. csak egy be nem fizetett bírságért már leültetnének.
A Kossuth-díjra pedig szerintem ő nem érdemes, még jó, hogy nem kapta meg.
Ez a rohadt igazságtalan törvénykezés.
Józsi atyánk meg tudja fizetni a lejobb üyvédet.
Hajajj-manapság,egy jó ügyvéddel azt is el lehet érni,hogy még a vádlottól kérnek bocsánatot,amiért meg merték rágalmazni:D
Ilyen világban élünk.:((Szomorú.
Elég szomorú, hogy Ő is úgy gonolkodik mint "Józsi" , ha sajnálja!
Bezzeg, Mi "kisemberek" sokkal kevesebbért már ülnénk!!!
Szegény kisfüles...
Egyenlőre nem talált vele egyetértő embert :(
Felterjesztették tavaly - meglepő módon - a Kossuth-díjra, de visszavonták... a volt is belőle pankrációs hír akkor, hogy szegény, pedig úgy megérdemelte volna! :)
10 milla helyett 58-at sikkasztott - jobban járt, abból 300 ezret csak ki tud fizetni.:) Ha nem, gyűjtsünk szegénynek! :D
Én még az 58 milla kamatjait is kifizettettem volna vele.
miért?
az a díj kb. annyit is ér.
:)
További ajánlott fórumok:
- Miként győzheteném le a lelki okokból kialakult zárkózottságot?
- Ti mit gondoltok erről a kialalkult helyzetről?
- Milyen étrendkiegészítőt / gyógyszert tanácsolnátok jódhiányból kialakult pajzsmirigy alulműködésre?
- Enyhe, huszonéves korban kialakult laktózérzékenységből "ki lehet gyógyulni"?
- Mi a véleményetek a helyzetről?
- Terhesség alatt a hason kialakult hosszanti barna csík mikor múlik el?