Ha jár vissza adóvisszatérítés, hány nap után utalja vissza azt a NAV? (tudásbázis)
Beérkezés utáni 30adik napon. Azt a napot nem számolják. Van itt ski írta ha vissza keresel hogy másodikán adta be utalva kérte és nem kapta meg tegnap. Ha számolnák a beadás napját meg kellett volna neki kapni tegnap.. de nem ☺️
Volt nekem is hogy február lett le adva (jó pár éve kapom) és nálam is úgy jött ki hogy a beérkezés napját nem számolták bele
Lejjebb már írtam ☺️
Elvileg igen. Gyakorlatilag nem biztos. Ha postán kérted ott szerintem nem, nem feltétlenül tudja hogy van vissza igénylés. Ha számlán ott már sanszosabb hogy igen 😞
Sziasztok! Az érkeztetési napot is beleszámolják a 30-ba?
4.-én érkeztették. Ha beleszámolják már holnap jönnie kellene ha nem akkor csak holnapután
Ki nem igazodom így rajta. Az utolsó leválogatásra 02.03at ír könyvelésre 02.06
Vagy most szerdán kapod meg vagy ha akkor nem akkor jövőhét hétfő 😉 attól függ 02.03 vagy 02.06 alapján utal. Így leírva nem megyek el rajta. Látva kép alapján más ☺️
További ajánlott fórumok:
- Lakáshitel utáni adóvisszatérítés
- Hány nap után utalja ki a NAV az adóvisszatérítést?
- Ha a SZJA bevallásomat márc. 1-je előtt adtam fel, akkor is érvényes a 30 napos adóvisszafizetés, vagy csak márc. 1. utántól számítják? Kösz
- Hány évig igényelhető adóvisszatérítés OTP-s lakás után?
- GYED extrára vagyok jogosult visszamenőlegesen, mennyi idő után utalják?
- 4 éve nyitott önkéntes nyugdíjpénztári számlát mikor lehet megszüntetni, hogy az adóvisszatérítést ne kelljen visszafizetni?