Ha fehér, féregszerű nyomokat találtam a kutyám székletébe, adhatok neki féreghajtót? (tudásbázis)
En is onnan szerettem volna. Rebekatol foglaltam le mar tavaly. De csak egy kislany lett amit Kati megakart tartani. Tenyleg nagyon gyonyoruek!!
Boldog vagyok a kutyival. :) Nem felenk nagyon is iranyitani akar. Ugatos, akaratos :)
Amerikaban elek szoval sajnos nem tudom megvenni amit irtal. Jah igen biztos vagyok benne hogy nem tenyeszto volt.
Viltam vele allatboltba ahol kozmetikus is dolgozik, ott vettem egy nagyon draga sampont neki azzalmegfurdettem es tenyleg az osszes meghalt, szoval biztos vagyok benne hogy egy ketto van itt ott es visszamegy bele. Tegnap furdettem meg megint es mar talaltam benne megint. Szerdan megyunk oltasra akkor kerek valamit bolhakra is. Mert az a baj hogy fel kilo es amik vannak szerek az mind 2-3 kilotol kezdodik.
Silberlowetol van kuytid?
Amerikaban vettem. Nagyon szep pofija van, nem latszik betrgnek, okos, tanulekony, jatekos, szeretehes, tipikus uszkar :) Csak a szobatisztasagra neveles nem megy. Nem tudom hogy mi a legjobb. Mert azert ha 2 es fel honaposan veszel egy kutyat akkor mar a tenyeszto elkezdi szibatisztasagra vagy pelenkara szoktatni. Nala ez se volt. Olyan kis koszos budos volt osszeragadva a szore, bolhas.
Amerikaban elek szoval sajnos nem tudom megvenni amit irtal. Jah igen biztos vagyok benne hogy nem tenyeszto volt.
Viltam vele allatboltba ahol kozmetikus is dolgozik, ott vettem egy nagyon draga sampont neki azzalmegfurdettem es tenyleg az osszes meghalt, szoval biztos vagyok benne hogy egy ketto van itt ott es visszamegy bele. Tegnap furdettem meg megint es mar talaltam benne megint. Szerdan megyunk oltasra akkor kerek valamit bolhakra is. Mert az a baj hogy fel kilo es amik vannak szerek az mind 2-3 kilotol kezdodik.
Normálisan ember is elkaphatja, igen. Viszont gyakorlatilag a száraz kutyakakiban levő a veszélyesebb emberre. Én nem aggódnék emiatt. De a kutyának nagyon komoly gondokat okoz hosszútávon. Jó ötlet, hogy elmész ma venni. Mielőbb, annál jobb.
Ez meg akkor nem tenyésztő volt, hanem szaporító.
Bolhák ellen ilyen idős korban már alkalmazhatók a spot- on készítmények, pl Frontline, Exspot, Certifect.
Elsőre talán a Frontline Combot ajánlanám, mert az nem csak a kutyában lévő bolhát öli meg, és tartja távol az újakat, hanem a kutya környezetében levőket is. Mivel írtad, hogy kínlódtok a bolhákkal egy ideje, lehet, hogy a lakásban van itt- ott egy pár, ezért ezt vedd inkább. Ezt csak a kutya nyakára kell csepegtetni, és kész.
Bocsi telefonrol irok es nem latom anit irok :S
Szoval nagyon nem foglalkoztak vele, tiszta bolha volt (amivel meg mindig kuszkodunk) Szeretethiany, kb csont es bor, mindenki azt hisze hogy teacup.
Teszek fel rola kepet ha tudok telefonrol.
Elmegyek ma a dokihoz kerni tabit nem varok szerdaig.
Emberre nezve lehet ebbol valami gond? Mert meg nem szobatiszta.
Később, mikor nagyobb lesz, akkor háromhavonta, tehát egy évben négyszer kell majd féreghajtót beadni neki. Ezt mindig külön meg kell venned az állatorvosnál, de nem egy nagy tétel.
Mivel még pici, figyelj oda, hogy kapjon túrót, joghurtot vagy sajtot, a csontfejlődés miatt most nagyon fontos.
Teszel majd fel képet róla?
További ajánlott fórumok:
- Afrikai óriáscsigák házán mik ezek a kis féregszerű valamik?
- Mitől lehet a babám székletében vér?
- Helló! Egy ismerősöm fia férges lett a homokozóban, ezért az egész család féreghajtót kap. Mi is elkaphatjuk tőlük ha átmegyünk?
- 7 hetes macskának kell még adnom féreghajtót, ha már kapott két alkalommal?
- Mit csináljak ha a kutyám kihányta a féreghajtót?
- Dekor festékről hogyan tüntethetem el a zsírkréta nyomokat a leghatásosabban?