Mitől lehet a babám székletében vér? (tudásbázis)
voltunk a dokinál azt mondta ez ilyen korban lehtséges ,mert 8 honapra szuletett ,de szarancsére már elmulott ,most a tej folyik a száján ,ugyhogy mindig van valami ,remélem ha nagyobb lesz kinovi ezeket
Szia! Nálunk tej és tojás allergiától volt vér a székletébe! ! hónaposan kezdődött! Szoptattam és tápszert is kapott! A gasztrón javasolták ,hogy hidrolizált tápszert egyen és én is tojás, tejmentes diétát tartsak! Nálunk nem szünt meg a probléma 1-2 hét alatt,hónapokba tellett! Azt mondták,hogy egy betegség,nátha is előhozhatja a problémát! Most 1 éves múlt a kisfiam,pár hónapja nem jelentkezett a véres széklet! viszont a szoptatást is abbahagytam! Járjatok utána a dolognak! Kitartást ehhez,mert sajna nem egyszerű!
tegnaptol nem eszek tejterméket kiváncsi leszek hogy segit e ,már reggeltol nem volta székletjébe remélembeválik, két hét mulva megyunk a gasztroenterologushoz remélem jol irtam le .
Szerencsére egyik gyerekem sem kapott tápszert, kitartott a tejem. Igaz, tettem is érte: fejtem, mint az őrült.
Mi lenne, ha elvinnéd egy másik orvoshoz?
A lányom két hónapos volt, reggel még anyatej, este már tápszer, mert órák alatt elapadt a tejem. Kb két hónapig egy fajta tápszert kapott, aztán váltottam egy másikra, és akkor lett vére-nyálkás a kaki. Visszatértem az előző tápszerre, és megszűnt a baj.
Nekem akkor volt a kisfiam székletében vér, amikor a bimbóm sebes lett és alvadt vér jelent meg a székletében, de gondolom, itt nem erről van szó. Azért írtam csak le, mert lehet, hogy mégis csak ennyi a probléma, bár azt az anyuka észrevenné.
hát remélem nálunk is megtalálják a bajt mert nagyon idegesit hogy milehet az oka
a tápszer váltást én is mondtam a dokinak, de azt mondta az nem megoldás lehet hogy rosszabb lenne, tápszert meg anyatejet is kap
Sima tápit kap a Kisfiad, vagy HA-t? Ha előbbit, akkor lehet váltani kéne.
A mellbimbód nincs kisebesedve, ugye? Onnan nem kerülhetett vér a hasijába?
Nekünk is volt...három hónapos volt a kisfiam.Négy hónapon keresztül vizsgálták..(tejcukorra,rektális vizsg.izotópos vizsg.stb.)semmit sem sikerült kideríteni.Aztán az egyik doki "direktbélreható" antibiotikumot írt fel..attól meggyógyult..
Én régi anyuka vagyok, és nálunk is volt ilyen probléma. Sajnos nem volt elég tej, tápszeres volt. Egy ideig nem volt gond, majd hasmenése lett, és egyik alkalommal véres lett neki. A 'bizonyítékkal' a kezemben mentem a legközelebbi cég portájára telefonálni a doktornőnek, mert a közelben nem volt akkoriban telefon. Abba kellett hagynom a tápszert, és áttértünk a tejre, szerencsére akkor már lehetett, nem volt annyira pici és megszűnt a gond.
Atyavilág! Mikkel kell a mai anyukáknak megküzdeni!
Hála a jó égnek: nem tudok a témához hozzászólni. A két fiam meg sem közelítette azokat a kórságokat, amikkel itt a honlapon is találkozni lehet.
Mi lesz velünk emberke?
szoptatom is meg tápszert is kap ezért nem tudom melyiktol van ,
koszonom szépen hogy ilyen gyorsan válaszoltatok
Értem.Akkor az vmi más.
Mielőbbi gyógyulást a babádnak!
Ha nem akarsz rögtön orvoshoz szaladni, akkor mutasd meg a kakit a védőnődnek. Telefonálj neki, vagy vidd el a babád, csak tedd el az utolsó kakis pelust.
Én így tettem, és kiderült, hogy nem a kakiban volt a vér, hanem rajta, mert tápszert váltottam, amitől véres-nyálkás lett a kaki. Miután a megszokott tápszert kapta, már másnapra elmúlt.
Ennek ellenére én az orvost javasolnám, lehetőleg minél hamarabb, de oda is vidd el a 'bizonyítékot'.
Annyira kemény?? :-O
Szoptatod vagy tápszert adsz neki?
Attól még lehet a székletében vér,mert nem onnan származik,de mindenféleképpen orvos kell hogy lássa!Mondom,ha kislány akkor a te hormonjaidtól is lehet.
Lisztérzékenység? Hasfájós? Az görcsöléssel is járhatna...
hát lehet mert tejet meg joghurtot is eszek ,megprobálom koszi szépen
jaj,elnézést a hibák miatt,fél kézzel vagyok a gyrek meg az ölemben ugrál :)
ez nem tú jó magyarázat a folyamatos véres székletre.hagyd el a tejtermékeket, 1 hét alatt el kell múlnia a véres székletnek ha ez a brobléma
Mindenképpen egyből orvoshoz kell vinni, ez nem játék!
két honapos mikor kivizsgálták a székletet azt mondta jo a bélflorája ,nem lehet nagy baja ,biztos kemény volt a széklete és megsértette a végbelet, de azota is van
kislány?
Mert ha igen,nem is biztos hogy a székletébe,hanem a hormonok okozzák.
Ha nem ez van akkor gyorsan orvoshoz!
nekünk tejallergia miatt volt ( nem ő kapott tejet vagy tápszert,csak én ettem tejeset így bekerült az anyatejbe)
Mekkora baba? Tejérzékenység lehet pl. Gyerekdoki mit mondott?
Mitol lehet a babám székletébe vér van?
További ajánlott fórumok: