Ha ezt betartom, menni fog a fogyás? (beszélgetés)
Ez azért nem ilyen egyszerű.
Kell a könnyen bontható szénhidrát edzés előtt.
Ha azt úgy csinálod ahogy leírtad felborulsz mint a büdös bogár sport mellett! :)
6 után ne egyél, fürészlapot felejtsd el (puff búza &rizs) helyette egyél grillezett húst zöldségekkel v salátával...plusz sok folyadék.
Kefír maradhat.
Bár nem tudom zsír mennyi van rajtad, mert amikor én kézilabdáztam ugyanekkora voltam és zsír sehol, izom viszont volt rendesen...
Minden fogyókúra hízlal... én kipróbáltam, igaz.
Életmódváltás kell, nem enni haszontalan kalóriát, csak tápértékkel bíró kaját. Hús, zöldség, minimális gyümölcs. És sok mozgás, sok folyadék. De nem üdítő. Víz.
Szia,
Édesség minimalizálása, még csak extrém diéta sem kell.
Napi 1 óra mozgás(heti min. 5x1 óra, pl. futás, kerékpározás, úszás, hétvégi túrázás-bármi.
A futás a vitálkapacitásod növelné, ami segítené a kézis állóképességed. Aug. végétől pedig mehetnek az egyéb kardió edzések is, pl. dombra, hegyre futás, lépcsőzés->kigyorsítások->pörgetés a bajnokság elejére (szeptember). Ha lehetséges, ne legyél egyedül->egyedül hamarabb abbahagyja az ember. Egy hónap alatt - ha tömegben nem is fogysz számottevőleg - , de az állóképességed és a gyorsaságod már mérhetően javul a pályán. Tuti ! :)
Ha gondolod, szivesen segítek.
Milyen poszton játszol?
Inkább nem is írok semmit.
Nem értem emberek miért bonyolítják túl ezt a fogyókúra dolgot. Tök egyszerű. Egyél többször kevesebbet, ne zabálj, ne egyél édességet, felesleges dolgokat, amikre nincs szüksége a szervezetnek és mozogj mindennap 1 órát legalább. Nem kell erről szerintem cikkeket írni, elemezgetni a dolgot 100 féleképpen.
Szerintem ne csináld így! Te is tudod gondolom, hogy ez így marhaság és egészségtelen. Találj egy arany középutat a táplálkozásban és sikered lesz. (Március óta 18 kg-ot fogytam mindenféle hókuszpókusz és koplalás nélkül, tudom miről beszélek.)
Gondolom, nem reggel edzel, úh. nem a munkahelyeden, hanem a pályán fogsz összeesni.
Ha gyorsabb akarsz lenni mozdulatban, akkor gyakorolni kell, ha futni akarsz gyorsaban, akkor plusz futó edzés kell.
Plusz edzés+ ésszerű étkezés= fogyás.
Először vagyok ennyire határozott, most muszáj sikerülnie.
171 cm magas vagyok, ehhez kb. 75 kg, bár már lehet, hogy több, régen álltam mérlegre (nem is nagyon tervezem egyelőre).
A felesleg arányosan oszlik el rajtam, ebben kicsit szerencsésebb vagyok, viszont a csípőm, hasam nem igazán tetszik, illetve ami miatt belevágok, az a KÉZILABDA!
Sportoló vagyok, bár már csak hobbiszinten, és csak heti 2 edzésem van, de tudom, ha lefogynék, gyorsabb lennék.. és a gyorsaság ugye elengedhetetlen a kézilabdában. Mihelyst lemenne rólam kb. 5-10 kg, a pályán felszabadultabb, gyorsabb lennék, és jobban bírnám a meccseket is.
Szóval, most elterveztem, hogy nem eszem délután 2 óra után semmit, ha esetleg úgy érezném a munkahelyemen, hogy összeesek, meginnék egy kefírt, vagy elrágcsálnék egy puffasztott rizst.
Tudom, butaság koplalni, de nekem sürgősen el kell érnem, hogy lefogyjak és tudom, hogy sport mellett ennek mennie kell. Ugye?
További ajánlott fórumok:
- "Nagy fogyás" a TV2-n
- Akik használtak(nak) fogyasztó tablettát, port, teát, shake-t, ide!
- NAGY FOGYÁS! 2011 karácsonyig lefogyunk!
- Akupunktúra és fogyás
- Miért stagnál a súlyom, ha betartom a diétát és mellette még mozgok is?
- Miért van az, hogy betartom a fogyókúrám, minden nap tornázok is és a mérleg nem mutat kevesebbet?